Otsi valmiskujunduste seast

Kellele

Tähtpäev/sündmus

Huvi

Fototass Tõelised sõbrad

Kruus Tõelised sõbrad

TTAVTOELISEDSOBRAD
6,99 €
Maksudega

Kui otsid praktilist ja eneseiroonilise huumoriga kingitust sõbrale, siis hea kingiidee on tass Tõelised sõbrad. Tass on hea kingitus sõbrapäevaks, sünnipäevaks või jõuludeks. Kujundus on valmis, sina pead valima meelepärase tassi, kujunduse asukoha kruusil ja siis teeme meie kingituse, mis toob muige suule, vähemalt joojal.

Pildi asukoht
  • Paremal
Tass
  • Tavaline valge (330ml)

 

Kingitus tõelisele sõbrale

Kui sinul on sõber, keda usaldad ja toetad alati jäägitult ning kellega jagub alati jututeemasid, ükskõik millest või kellest ja sa vajad talle kingitust, siis on suurepärane kingiidee talle kruus Tõelised sõbrad. Armsa, veidi eneseiroonilise sõnumiga kruus on hea kingitus erinevateks sündmusteks ja tähtpäevadeks (sünnipäev, sõbrapäev jne.).  Kujundus on valmis, sina vali õige tass, trüki asukoht kruusil ja edasi teeme meie kingituse, mis meeldib sinu sõbrale kindlasti. 

Head soovid sõbrale - eriline kruus

Kui tegemist on heade soovide väljendamisega sõbrale, võib täiusliku kingituse leidmine olla keeruline. Tahate midagi, mis ei anna mitte ainult edasi teie südamlikke tundeid, vaid peegeldab ka teie ühiseid unikaalseid sidemeid. Üks kingiidee, mis täidab kõik tingimused, on eriline kruus. Kruus võib tunduda lihtsa ja tavalise kingitusena, kuid kui see on hoolikalt valitud, võib sellest saada väärtuslik ese, mis meenutab teie sõbrale teie armastust ja toetust iga kord, kui ta seda kasutab.

Erilise kruusi ilu seisneb selle mitmekülgsuses. Seda saab kasutada erinevatel eesmärkidel - hommikukohvi rüübates, lohutavat tassi teed nautides või isegi auravat supitaldrikut hoides. Kinkides oma sõbrale tassi, annate talle tükikese mugavust ja soojust, mida ta saab nautida kogu päeva jooksul. Iga kord, kui nad oma kruusi järele haaravad, tuletatakse neile meelde teie kohalolekut ja häid soove, mida olete neile kinkinud.

Räägime nüüd sellest, kuidas teha kruus eriliseks. Üks võimalus selle saavutamiseks on selle kohandamine tähendusrikka kujunduse või sõnumiga. Kaaluge, kas kruusile saab lisada oma sõbra nime või tsitaadi, mis vastab tema isikupära. See väike žest lisab kingitusele täiendavat läbimõeldust, näidates oma sõbrale, et olete näinud palju vaeva, et teha kruus talle ainulaadseks ja eriliseks.

Teine võimalus, kuidas kruusi esile tõsta, on valida selline, mis vastab teie sõbra huvidele või hobidele. Näiteks kui ta on innukas reisija, võid valida tassi, millel on maailmakaart või kuulsad vaatamisväärsused. Kui ta on raamatuhuviline, valige disain, mis on austusavaldus tema lemmikkirjandusžanrile või -autorile. Valides tassi, mis peegeldab nende kirgi, näitate oma tähelepanelikkust nende individuaalsuse ja nende rõõmu pakkuvate tegemiste suhtes.

Lisaks isikupärastamisele ja temaatilisele kujundusele võite kaaluda ka mõne lisatäpi lisamist, et muuta kingitus veelgi meeldejäävamaks. Näiteks võiksite täita tassi nende lemmikšokolaadi või teekotikestega, et luua meeldiv üllatus, kui nad selle lahti pakivad. Võiksite lisada ka käsitsi kirjutatud märkuse, milles väljendate oma häid soove ja seda, miks nad teile nii palju tähendavad. Need väikesed lisad võivad muuta kingituse veelgi erilisemaks ja läbimõeldumaks.

Kokkuvõtteks võib öelda, et kui on vaja väljendada häid soove sõbrale, võib eriline kruus olla ideaalne kingivalik. Selle mitmekülgsus ja igapäevane kasutamine tagavad, et teie sõbrale tuletatakse regulaarselt meelde teie armastust ja toetust. Kohandades kruusi isikupärastamise või temaatilise kujundusega, lisate kingitusele täiendava läbimõelduse. Ja lisades lisatähelepanu, näiteks nende lemmiktoidud või südamliku märkuse, muudad kingituse veelgi meeldejäävamaks. Seega, kui soovite järgmine kord sõbrale oma häid soove edastada, kaaluge, kas kinkida talle eriline kruus - lihtne, kuid võimas märk teie sõprusest.

Fotokruusi info

Vaikimisi on tassi valituks tavaline fotokruus. Tavalise fotokruusi kõrgus on 9,5cm ja läbimõõt 8cm. Maht ca 330ml.  Kuid lisaks tavalisele fotokruusile on Sul võimalik valida ka teisi kruuse - nii erinevaid suuri fotokruuse (450ml) kui ka värvimuutvaid fototass (330ml). 

Kuidas tellida

Fotokruusi tellimiseks vajuta "Kujunda toode" nupule ning vali tassi tüüp, millele soovid, et me trükime kujunduse. Vali ka trüki asukoht tassil. Vaikimisi trükitakse kujundus paremale ehk tassi paremas käes hoides jääb kujundus joojast eemale. Kui sul on midagi tellimuse kohta lisada, siis selle võid kirja panna Selgituste väljale. Edasi teeme meie humoorika kingituse sinu sõbrale. 

Kui jääd hätta tellimuse esitamisel, siis võta kindlasti meiega ühendust.

 

 

Kellele
Naine
Sõbranna
Tähtpäev/sündmus
Jõulud
Sõbrapäev
Sünnipäev
Huvi
Huumor
1

Tellimise ja transpordi info

Järgnevalt mõningat infot meie poest ostetud kingituste transpordi ja saatmise kiiruse kohta informatsiooni.

Kui kiiresti tellimus käsitlemisesse võetakse?

Peale tellimuse esitamist vaadatakse see meie poe töötajate poolt läbi. Peale makse laekumist kulub toodete valmistamiseni, pakendamiseni ja saatmiseni üldjuhul 1-3 tööpäeva. Enamikel juhtudel, kui meie enda laos on vastavad toorikud olemas, siis võib tellimus valmis saada ka kiiremini ja võidakse teele panna juba samal või järgmisel päeval. Samas tuleb arvestada, et suuremate pühade ajal võib tarneaeg pikeneda!

Kas kõik tooted on laos olemas?

Praktiliselt kõik erinevad kingitused, tassid ja muud sublimatsiooni tooted on meie laos kohe olemas. Samuti on meil üldjuhul kohe laos olemas ka tikitavad tooted. Enamus t-särke ja fliise tuuakse siiski partneri laost, kuid ka seal oleme valinud välja sellised mudelid, mis suuremalt jaolt kohe laos olemas. Seega võite julgelt meie lehelt tellida, sest sellist asja, et Teie tellitud toodet laos pole juhtub harva.

Kui minu soovitud kaupa pole laos?

Kui mingil põhjusel Teie soovitud kaupa siiski meie laos pole, siis võtame Teiega ühendust ja püüame leida kõiki osapooli rahuldava lahenduseni. Üldjuhul pakume Teile mõnda teist samaväärset toodet asenduseks. Kui asenduseks pakutav toode on kallim, siis üldjuhul katame vahe meie. Kui asenduseks pakutud toode on aga odavam, siis üldjuhul kanname Teile vahesumma tagasi. Kuid kui sobivat asendust ei leidu, siis oleme alati valmis ka Teie tellimuse raha tagastama.

Kuidas tellitu kätte saab?

Kõik kaubad saadetakse reeglina välja Smart Posti ja Omniva abil. Enne kauba saatmist tuleb tasuda tellimuse arve. Tellitud kaubad saadetakse kliendi tellimuses näidatud aadressile. SmartPosti ja Omniva puhul saate tellimust esitades valida, millisesse automaati Teie pakk saadetakse. Omniva puhul on lisaks võimalus tellida pakk ka postkontorisse.

Keilas kätte saamine

Tellimusi võite kätte saada Keilas, meie kauplus-salongist Uus 7, Keila (koos Tee- ja kohvipoega). Vaadake meie asukohta täpsemalt - siit lingilt. Töövälisel ajal on enamasti võimalik tellimused eelneval kokkuleppel kätte saada Kruusa 21 aadressilt Keilas.

Tagastusõigus

Lähemalt tagastusõigustest lugege meie kasutustingimustest või Raha tagasi garantii lehelt.

Pakend

Pakendamise puhul saadame kaubad laiali kasutatud pakendites. See tähendab, et võimalusel ja olemasolul saadame Teile paki mõne vanema pakendi karbis (üldjuhul sama pakend, millega meile antud toorik on kohale toimetatud). Sellega hoiame loodust.

Tasuta saatmine

Juhul, kui Teie tellimus ületab 50 eurot, siis saadame Teie tellimuse Teile kohale tasuta Omniva pakiautomaati. 

 

Transpordi hinnad

Meie transpordi ligikaudsed hinnad - täpne hind kuvatakse toodete ostukorvi lisamisel ja saate valida erinevate kullerite ja hindade vahel:

Kättesaamine Keilas - tasuta

Toote lisamisel ostukorvi arvutatakse esmane saatmiskulu Omniva pakiautomaadi tariifi järgi. Võite alati ostu vormistamisel valida ka soodsama transpordi.

Transpordi garantii

Meie poes tehtud tellimuste puhul vastutame saadetise korraliku kohalejõudmise eest kuni Teieni. Kui mingil põhjusel Teie tellimus läheb kaduma, jõuab kohale katkiselt või rikutult - siis  võtke meiega kindlasti ühendust.

Katkiste või rikutud tellimuste puhul saatke meile võimaluse korral antud tellimuse pakendi ja toote pildid meilile ( info@netikink.eu aadressile).

Meie lahendame transpordi teostanud firmaga probleemid ise - Teile saadetakse aga asendus.

Teile võib meeldida ka

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Valikud
Tass

Valige endale sobiv tassi tüüp. Vastavalt sellele muutub ka hind. Tavasuurusega tassid (tava suurusega, fun tassid, värvimuutvad) on ca 330ml. Suured tassid on ca 450ml suurused.

Pildi asukoht
Keskel
 
Keskel
Paremal
 
Paremal
Vasakul
 
Vasakul
Selgitused

Muu info Teie soovide kohta

 
  
  Kogus:

NetiKink.eu pood kasutab oma tööks küpsiseid.