Ikka edasi, ikka edasi, ei sammukestki tagasi…

Kõik on nii tavapärane (no nii tavaline kui eriolukorras olla saab), ent ometi on kõik nüüd hoopis teisiti…

Selja taha on jäänud nädal, milles oli üks tohutult raske päev ning siis ülejäänud, meeletult töised ning toimekad päevad. Ma olen tänulik, et poistel oli koolivaheaja nädal, kuigi mu enda kooliasjad võtsid samuti osa mu ajast. Aga tänu taevale sai kõik tehtud, mis vaja.

Ja nüüd….elu läheb edasi. Lähedase kaotus on raske ning mitmetahuline sündmus. Aga “Tammetõru seiklustest” tuttavat tigu tsiteerides “Ikka edasi, ikka edasi, ei sammukestki tagasi…”. Tänu minevikule olen ma see, kes ma täna olen (mõnele meeldin, mõnele mitte).  Selle üle pean olema õnnelik ja nüüd tuleb minna edasi. Raskeid hetki tuleb ka edaspidi, aga ma saan hakkama. Ja kui teisti ei saa, siis mu kallis kaasa hoiab mind lihtsalt püsti. Vaat, kui kaval ma olin, kui endale suure ja tugeva mehe võtsin (olgu, olgu, Vahur, sina võtsid minu 😉 ).

Iga sammuke tänasest edasi viib meid lähemale Emadepäevale ning see armas päev on mulle juba ohtralt tööd ja tegevust andnud. Armsad kliendid, suur tänu, et olete meid leidnud ning taas leidnud. Töö on mulle alati olnud üks hea ravim ja abimees raskustest läbi tulemisel. Korduvalt sellel nädal seisatasin ja pidin nentima “Appi, kui äge!”. Ma loodan, et ka kliendid jäävad tulemustega sama rahule.

Kõik, kes veel plaanivad ning mõtlevad oma emadele, vanaemadele kingitusi, siis tasub kiirustada, sest kuna transport on täna kohati väga konarlik, siis pigem teha tellimus varem, kui hiljem. Mina olen valmis uueks nädalaks.

Bossi KT ohkas, et jälle hakkab kodukooli nädal. Ma tahan kooli! (seda lauset meenutan ma talle kindlasti tulevikus 😉 ) Mis teha, kui oled endale saanud nõudliku kodupedagoogi 😀 Ääremärkusena, tema rõõmuks, võin märkida, et juhuuuuu, reede on vaba päev.

Täna rohkem juttu vist ei tule. Või noh, minul jutu puudust pole, aga kõik siiski siia (töisesse) blogisse ei sobiks. Siinkohal kummardus neile armsatele inimestele, kes on viimase kümnekonna päeva jooksul mind tunde ja tunde kuulanud ning lasknud mul kõik välja rääkida. Suur tänu Teile! See on olnud mulle väga oluline.

Jääme terveks ja naudime kevadet!

Päikest südamesse!

Piret