OLULINE INFO – Sellel nädalavahetusel planeeritud poe uuendamine

Kingitused Internetist - NetiKinkNetiKink e-poe uuendus sellel nädalavahetusel

Sellel nädalavaehtusel alates reedest (10, 11,12 jaanuar) on planeeritud meie e-poe uuendamine. Muutub oluliselt meie välimus kaasaegsemaks, samuti lisandub kasutajatele mitmeid selliseid võimalusi, mis poe kasutamise oluliselt lihtsamaks teevad. Väikse aimduse meie poe uuest kujundusest võite saada siia uudisele lisatud pildilt, kus näha praegu testpoes valmis pandud lahendus. Mõned olulisemad muudatused, mis uue poega kaasa tulevad:

  • Võimalus taas külalisena oste sooritada – enam ei pea sisse logima ega ei pea ka meie poodi kontot tegema. Samas boonuspunkte ja erinevaid lisapakkumisi ja hüvesid saavad kasutada ainult registreerunud kliendid.
  • Ostu vormistamise protsess on oluliselt lühem ja lihtsam – nüüd avaneb üks leht, kus saate sisestada kohe oma andmed, valida transpordi viisi ja soovitud makseviisi ja suunduda kohe maksma. Püsiklientidel on võimalus ost sisuliselt paari klõpsuga lõpule viia, sest kõik vajalikud väljad täidetakse kohe automaatselt ära.
  • Kaob ära praegusel kujul olev Eesti Posti standardpaki teenus – selle asemele tuleb Post24->Postkontor teenus – Teil on võimalik rippmenüüst endal valida, millisesse Eesti Posti esindusse oma pakki soovite – võimalus on valida ka erinevate kaubanduskeskustes asuvate esinduste vahel.
  • Lisaks sellele palju teisi väiksemaid ja suuremaid uuendusi.

Seoses sellega võib nädalavahetusel vahepeal meie pood olla aeglane ja vahepeal ka hoopis suletud. Kuigi täiesti suletud hetke peaks jääma suhteliselt väheseks. Kes plaanib teha mõne ostu lähipäevil meie poest, siis on see soovitatav teha enne nädalavahetust. Kuid võib loomulikult ka nädalavahetusel tellimuse esitada, kui meie pood töös on. Ükski tellimus kaduma ei lähe. Anname Teile teada, kui poe uuendamine on edukalt lõpule viidud.

Samas on tegu alles esimese sammu uuendusega, sest paar suuremat tehnilist uuendust on juba ootel ja ootavad just antud uuenduse lõpule viimist, et saaks nende kallal tööle hakata. Tegu on lahendusega, mida meilt palju kordi küsitud on. Kuid nendest juba edaspidi.

NetiKink kingituste e-pood

Kingitused ja fotomeened internetist - NetiKinkNetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures.

Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad.

NetiKink poe poolt pakutavad tooted sobivad kingituseks nii isadepäevaks, emadepäevaks, sõbrapäevaks, sünnipäevaks, jõuludeks kui ka paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Kuid võite ka lihtsalt ise oma kodu kaunistada oma meelejärgi valmistatud toodetega.

Lisaks tavapärastele kingitustele on NetiKink kaudu võimalik Teil tellida ka soodsalt reklaamkingitusi väikefirmadele. Oleme keskendunud just väikestele kogustele ja nii on võimalik ka väikestel firmadel piiratud vahenditega oma partneritele head muljet jätta.

NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 ja Eesti Posti pakiteenused koos ELS kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink kontorisse oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.
Kingitused internetist – NetiKink