1,2,3,4…

….just nii mitu nädalat on möödunud minu viimasest blogipostitusest.

Töö, kodukool, hulgim muid kohustusi, rõõmu ja kurbust  – seda kõike on neis nädalais olnud.

Tänasega lõppeb vaheaeg. Minu jaoks oli ka see täidetud koduõppega. Tellisime selleks nädalaks oma lõunasöögid Clean Kitchenist, sest IT-osakond soovis vaheajal kokata. Esimese toidu tegemise ajal sain aru, et kuigi kõik on väga lihtsaks tehtud neil, siis mõningast juhendamist, õpetamist ja koolitamist vajab noormees siiski ja nii ma ennelõunad temaga köögis veetsingi. Toidud olid head, portsud mehised ja uuel nädalal ootame uut kasti enda koju 🙂

Lõppeval nädalavahetusel saime poodi ka riiuleid juurde. Nüüd on meil olemas miinimum riiulite hulk, et saaks hakata kaupa välja panema ja avamiseks ette valmistuma. Kõiki tellitud riiuleid me ei saanudki. Põhjus lihtne – materjali pole. Lätist saaks, aga… Tänane reaalsus on siis selline.

Ääremärkusena võin mainida, et kui riiuleid paigaldati, siis otsustasime meie Bossiga aega sisukalt kasutada ning nagu võluväel valmis 100 nokamütsi 😉

Kuigi kauplused lubatakse avada 03.maist, siis meie avame 10.mail. Põhjus on selles, et kaupluses alustab meil uus töötaja Liisa, kes vajab esialgu kindlasti minu juhandamist ja toetust. 03.maiga algaval emadepäeva nädalal elan ja hingan ma aga ainult Netikingi masinate juures.

Emadepäeva tellimuste hulk on viimasel nädalal vaikselt, aga kindlalt kasvanud. Kuna ka kullerfirmad on suure koormuse all, siis minu soovitus on teha emadepäeva tellimus pigem varem, kui jätta mai algusesse. Isegi kui mina jõuan, siis kullerid enam ei pruugi jõuda. Pakid seisavad sorteerimiskeskustes, sest kapid on kõik kinni ning inimesed otsivad oma kingitusi taga.

Ongi tänased mõtte kirja pandud. Homsest tuleb veel nädala jagu koduõpetaja olla. Loodan väga, et kui Bossi KT 03.mail kooli pääseb, siis saab ta seal käia kuni suvevaheaja alguseni. Veel 7 nädalat ja ongi SUVEvaheaeg.

Jätkame vastupidamist ja püsime terved!

Piret