Fotokruus – lihtne ja kiire kingitus NetiKink e-poest

Otsite kiiresti mingit kingitust? Lihtsalt poodi ei soovi ka minna, et midagi suvalist osta? Võib olla tasub hoopis mõelda fotokruusi peale? Fotokruus on kingitus, mida on lihtne tellida ja sõltuvalt kujundusest võib teha väga omapärase ja huvitava kingituse.

Töökaaslastele ja tuttavatele võib kinkida mõne naljaka pildiga fotokruusi. Kui ka tuttavast ei õnnestu mõnda sellist pilti leida, siis alati on võimalik ka näiteks Googli otsingust otsida mõni naljakas pilt. Lisaks naljakale pildile on aga siis soovituslik välja mõelda fotokruusile ka mõni lahe pühendus või märksõnad. Loomulikult lastakse palju trükkida ka kingi saaja nimi, kuid veel parema mulje jätab fotokruusil olev lisapühendus. Näiteks võite neid otsida nii Murphy seaduste kogust kui ka mujalt. Taas sõltub kõik inimesest, kellele kingitus mõeldud on. Mõnele sobib naljakas ja lahe fotokruus, teisele oleks aga mõistlik lisada mõni tõsisem mõttelõng.

Lastele on võimalik aga tellida nende endi pildiga loomakujulise sangaga kerge fotokruus. Loomakujuline sang lisab mängulist effekti ja lapse enda ja tekstid seovad selle tassi aga lapsega. Paljude laste jaoks on selline kingitus muutunud kiiresti nende lemmik kruusiks, mida iga kord söömise ajal küsitakse.

Töökaaslaste vahel on üheks populaarseks kingituse tüübiks kujunenud teiste töökaaslaste nimedega fotokruus. Selleks kujundatakse kas täiesti ise nimedega pilt või siis kirjutavad kõik oma allkirjad ühele paberile ja skänneeritakse see arvutisse. Nii on võimalik luua huvitav kingitus, mis meenutab kingi saajale tema töökaaslaseid ja sõpru.

NetiKink poe tootevalikus on palju erinevaid fotokruuse – nii suuri kui ka väikseid. Palju erineva kujundusega, spetsiaalsete taustadega, värvimuutvaid ja tavalisi. Mõne põhitooniga kruuse ja palju teisi. Seega peaks iga kingituse otsija endale meelepärase fotokruusi meie lehelt leidma. Ja mis peamine – Teil on võimalik tellida endale kingitus interneti teel, Teile sobiva transpordi viisiga. Nii saate näiteks tööjuures kingituse ära tellida ja paari päeva pärast saate selle juba kätte. Jääb ära pikk ja tüütu poodide vahel seiklemine.

Vaadake meie kodulehte http://netikink.eu

Fotokruusid ja kingiideed NetiKink e-poes.

Otselink fotokruuside juurde NetiKink e-poes.