5 alternatiivi tavapärasele fotoraamile!

Kui tavalises raamis foto tundub liiga tavaline, valige  midagi originaalset!

Raamitud pildid lastest, perest, pulmadest jm olulistest sündmustest on läbi aegade olnud ääretult populaarsed kingitused, sest meenutavad toredaid hetki, mida lähedastega on koos veedetud! Kui soovite kinkida oma lähedasele endast või oma perest pilti, ent tavalises raamis foto tundub liiga tavaline, siis on mul teile pakkuda väga head alternatiivid, et teha ühest fotost originaalne ja omanäoline kingitus!

Fotokivid, pusled ja fotopaneelid on populaarsed  kingitused igaks tähtpäevaks- isadepäevaks, jõuludeks, vanavanemate päevaks, emadepäevaks ja erinevateks tähtsündmusteks elus. Kõik need tooted sobivad nii töölauale kui ka kodusesse interjööri.

Fotokivide erilisus ei jäta kedagi külmaks

Fotokivi annab võimaluse eristuda kõikidest teistest raamitud piltidest, sest see on lihtsalt nii unikaalne ja eriline toode! Fotokivid on spetsiaalsed kiltkivist tooted, mis on kaetud spetsiaalse kattega, millele kantakse sublimatsioontrükiga  pilt ja/või tekst. Tulemuseks on vastupidava pildi ja huvitava tulemusega toode. Fotokiviga tuleb kaasa spetsiaalne hoidja, millega saab kivi riiulile seisma panna. Fotokivi võib natuke erineda pildil olevast näidisest,  kuna tegu on suuresti loodustootega, siis on kõik tooted unikaalsed. Samas põhikuju on alati selline nagu konkreetse toote pildil näha.

Lisaks tavapärasele fotokivile on meie tootevalikus ka seinale riputatav fotokivi, millel on kaunis puidust raam. See on heaks võimaluseks erinevate laiade fotode, näiteks perefotod või panoraamfotod, jäädvustamiseks ning meeldejääva kingituse loomiseks.

Fotopaneelid on huvitavad kingitused

Fotopaneelid on spetsiaalsed fiiber plaadist tooted, kuhu sublimatsioontrükiga kantakse Teie soovitud pilt ja/või tekst. Tulemuseks on väga kõrge kvaliteediga ja omapärane fotomeene, mis asendab suurepäraselt tavapäraseid raamitud fotosid. Pildid jäävad fotopaneelil sama ilusad ja selged nagu tavafoto puhulgi. Kui teil on mõni laiem pilt või ka ilus sõnum lisada pildiga kaasa, on heaks valikuks panoraam fotopaneel, millel on palju ruumi foto ja/või teksti mahutamiseks.

Vahvad ja originaalsed pusled

Üks ägedamaid lõuendeid, millel rakendada kogu oma fantaasia, on pusled. Ei ole pilti ega kauneid sõnu, mis puslele ei sobiks! Ja kinkida sobib pusle igas vanuses tähtpäevalisele ning igaks sündmuseks. Pusled on ühed originaalseimad tooted, mis on võimalik väga lahedateks kujundada niivõrd paljude erinevate tähtpäevade jaoks! Üks hästi kena idee on teha pere-ja pulmafotod pusledele ning need siis ära raamida, see on väga originaalne idee ning võite kindel olla, et teie kingitud perepilt eristub kindlasti teiste seast! Lisaks oleme teinud pusledele nii peo-kui ka pulmakutseid, sellised kutsed eristuvad teiste seast ning jäävad pikaks ajaks meelde külalistele!

Puslede valik on üsna suur, siit leiate nii tavalisi puslesid, kui ka vildist ja puidust puslesid. Muidugi ei maksa mainimata jätta armsaid südamekujulisi puslesid, millega saate rõõmustada oma kõige lähedasemaid. Valikuvõimalusi on palju ning igaks tähtpäevaks leiab sobiva pusle.

 

O L E  O R I G I N A A L N E  JA   D I S A I N I  K I N G I T U S,  M I S  E R I S T U B  T E I S T E  S E A S T!

Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada, siis võtke meiega ühendust ja leiame koos sobiva kingituse. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset! Südamest tulnud väike kingitus annab edasi palju häid emotsioone ning need emotsioonid jäävad kingisaajale südamesse igaveseks!

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!