Erikujundusega t-särk

Mis mind on siia toonud, see mind edasi enam ei vii

Kui tööst saab rutiin…

Olen seda ka enne kirjutanud, et olles oma tööd teinud varsti juba 9 aastat, siis on tekkinud teatud rutiin ja sageli enam ei suuda tavapärasemate fotomeenete valmistamisel nendest vaimustuda. Seda tunnetan eriti selgelt viimasel ajal, kui noor kolleeg on minu kõrval tööd alustanud. Tema igapäevane, siiras rõõm toodete ja valminud kingituste üle on nii vahetu ning südantsoojendav, et tekib kadeduski, et minul seda enam pole. Kui aga see, mis mind siia on toonud, enam edasi ei vii (parafraseerides meie endist presidenti), peab leidma alternatiive, et ka minu silm ikka säraks ja süda hüppaks.

Äge ja praktiline t-särk parimas eas mehele….

Erikujundusega t-särkViimasel ajal on minu “kirss tordil” eridisainiga T-särgid. Aina enam küsitakse meilt kingitusteks t-särke, millel on nüansirikkam kujundus ja sügavam mõte. Inimesed on leidnud interneti avarustest mõne t-särgi mõtte ja soovivad siis saada samasugust endale või oma lähedasele. Olen otsustanud, et 100% ma ühtki disaini ei kopeeri ja püüan alati lisada midagi minulikku. Kui vähegi võimalik, siis püüan ka t-särgi sõnumid panna eesti keelde.

 

Kingitus meestele

Isadepäev on püha, millal meilt tellitakse kõige enam t-särke. Tundub, et meie isad on suured t-särgi kandjad ja kui see praktiline kehakate on veel ekstra vinge disainiga, siis on seda veel eriti uhke kanda. Plaan on uuel aastal nii mõnigi neist eridisainiga t-särkidest meie e-poodi müüki panna, et teisedki saaks endale või lähedasele tellida väga ägeda kingituse.

Seoses ühe meeste t-särgi tellimusega meenus ka juhtum, kus meid külastas taas see (kuri)kuulus härra Murphy. Tegime t-särgi kirjaga If You think i’m Cute, you should see my girlfriend. Saatsime ära ja siis mõned päevad hiljem selgus, et transpordifirma oli selle paki ära kaotanud. Kuna oleme klientidele lubanud, et transpordil katki/kaduma läinud tooted me asendame ja saadame uuesti, siis tegime uue t-särgi ja panime uuesti teele. Katse 2. Mõni päev hiljem sain kliendi käest väääääääga kurja SMSi, sest pakiga oli järgmine segadus ja ta ei saanud seda mitu päeva kätte. Hakkasime, siis uurima, mis toimub ja selgus, et meid oli tabanud haldusreform. Nimelt aadress, kuhu pakk pidi minema, oli vahepeal maakonda vahetanud, aga kullerfirma ponud oma ringe ja marsruute veel haldusreformiga vastavusse viinud. Lõpuks sai ikka kõik korda ja teine t-särk jõudis lõpuks ka kohale ja sai suurepärase kingitusena üle antud.

T-särk superman isale Super issi - t-särk isadepäevaks Palusin jumalalt inglit - sain naise t-särk

 

 

 

 

 

 

 

 

Lahedad t-särgid naisele

Naistele tellitakse t-särke vähem kui meestele. Naiste t-särkidele on iseloomulik see, et tihti soovitakse sätendavate kiledega trükki, et oleks ikka silmatorkavam ja ärataks tähelepanu. Eriti silmatorkavad on tüdrukuteõhtuks tellitavad t-särgid, tulevastele pruutidele. Eks vallalisepõlv tuleb ikka meeldejäävalt ära saata. Mulle endale meeldib, kui soovitud ideed t-särgile, on silmatorkavad või (kaasa)mõtlemapanevad. Südant soojendab, kui mõni mehepoeg näeb veidi enam vaeva ja püüab oma pruuti/naist millegi erilisega üllatada. Saada kingituseks t-särk, mis nimetab sind printsessiks või kuningannaks, see tõstab ju iga naise tuju ja enesehinnangut. Üks väga äge töö oli, kui tegin 2016 aastal, Keila Hoovikohvikute päevaks, Ohvitseri Prouadele Moskva olümpiamängudest inspireeritud t-särke. Külastades ka ise seda kohvikut võin kinnitada, et need t-särgid lisasid sellel üritusele kindlasti suure portsu vürtsi ja fiilingut. Kui kedagi peaks huvitama, siis võitsin seal kohvikus kummikeksus medali (mõned asjad ei unune 🙂 ).

 

 

T-särgid ja bodyd lastele

Ka meie järelkasv peab stiilne välja nägema. Kui issi on ManU fänn, siis on ju igati loogiline, et ka pisipoeg kannab body, kuhu trükitud lemmik jalaklubi logo. Ega käbi saa kännust kehvem olla. Kui meie oma väiksem poeg oli pisem, nägin kuskil t-särki kirjaga Tough enough to wear pink. Mõeldud tehtud – valmis t-särk PIISAVALT JULGE, ET KANDA ROOSAT. Kutt kandis selle roosa põhimõtteliselt valgeks ja loobus särgist alles siis, kui naba altääre juurest välja paistma hakkas. Sellel sügisel tegime uue eksemplari meie kuti nimekaimule, kes septembris tähistas oma esimest sünnipäeva.

Suur nauding oli teha mõne aja eest meie e-poodi valmiskujundusi beebi bodydele. Palju vaimukaid ja armsaid ideid said kujundusteks. Muie tuleb mul siiani alati näole, kui teen body kirjaga ÄRGE VAADAKE MIND, SEE LÕHN TULEB ISSI JUUREST.

Lahe trükiga laste bodyJalka fänni beebi body

Piisavalt julge, et kanda roosat t-särk