Millised kingitused on sellel aastal Sinu jõuluvana kingikotis?

Kingi sellel aastal armsaid emotsioone!

Advendiaeg on aasta üks imelisemaid aegu. Advendiaeg toob igasse kodusse killukese valgusekiirt, kuna sellel perioodil on kombeks saanud, et süüdatakse küünlad ja jõuluvalgustus. Ühtlasi on see ka aeg, kui meie mõtted hakkavad liikuma jõulukingituste peale. Mõnel usinamal on juba kõik kingitused varakult valmis, enamik inimesi aga on igal aastal kimpus sama küsimusega, et mida siis sellel aastal kinkida lähedastele?

Ma olen ise täheldanud, et aasta aastalt lähevad kingitused aina lihtsamaks. Keegi ei oota enam hinnalisi kingitusi vaid hoopis südamesoojust ja häid emotsioone. Kingitusele annab tõelise lisaväärtuse juurde teadmine, et keegi on Sinu peale mõelnud ja teinud kingituse, mis tuleb südamest. Ja mina usun, et see ongi kõige õigem lähtepunkt, millest alustada kingituste valimist. Ei ole oluline mitte see, kui kallis on kingitus, vaid see, mida kingitus annab kingisaajale!

5 olulist punkti, mida arvestada jõulukingituse valikul

  • Kingitus peaks olema alati suunatud kingisaajale, mõelge sellele, et kas ja kuidas kingisaaja reaalselt saaks kingituse realiseerida.
  • Mõelge sõnumile, mida te soovite kingitusega edasi anda. See on see miski, mis annab kingitusele väärtuse!
  • Liiga kallid kingitused võivad tekitada kingisaajale ebamugava tunde, kingitus võiks olla pigem midagi pisikest ning kanda endast emotsionaalset väärtust
  • Ole julge ning originaalne, sest üks pilt ütleb rohkem, kui tuhat sõna!
  • Kingitus ei ole kohustus- parim kingitus on selline kingitus, mis tuleb südamest!

 

Kuidas siduda armsad emotsioonid omanäolise kingitusega?

Personaalne lähenemine ja soov eristuda teiste seast on kingitusi tehes saanud väga olulisteks faktoriteks. Selle tõttu on suure populaarsuse osaks saanud  omanäolised ja originaalsed kingitused, mille puhul on võimalik panna mängu  kogu oma fantaasia, et teha kingitus, millist teist ei leidu kellegil. Ainuke, mis selle jaoks vajalik, on humoorikas tekst või lahe pilt ning te võite kindel olla, et tegemist on kõige unikaalsema kingitusega, sest te olete selle ise loonud ja disaininud. Sellised kingitused teevad ühtmoodi rõõmu nii kinkijale, kui ka kingi saajale, sest kordumatu ja ainulaadne emotsioon on tagatud mõlemale!

Ole originaalne ja disaini ise kingitus, mis eristub teiste seast!

Kui kingiideid napib, leiad palju häid mõtteid siit: Parimad kingitused 2017 aastal!

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!