NetiKingi nädala tegemised!

Isadepäeva nädal hakkab otsi kokku tõmbama!

Kingitustepoe töömesilased

See nädal on meil möödunud väga kiirelt ja tempokas rütmis. Kogu meeskkond on kontoris tublisti vaeva näinud kingituste valmistamisel, pakkimisel ning teele saatmisel. Üleüldiselt võib öelda, et me oleme olnud kenasti graafikus ning meistrid on ääretult tublid olnud.

Nädala alguses saime me uued pressid, sest vanad olid oma aja lihtsalt ära elanud. Uued pressid armuaega ei saanud ning tööd on nad usinalt teinud kogu nädala vahetpidamata! See nädal telliti kõige rohkem tavalisi fotokruuse ning südamekujulise sangaga fotokruuse, nii värvimuutvaid kui ka tavalisi. Ja endiselt sai tehtud hästi palju termostasse, magneteid ning võtmehoidjaid. Ei raugenud ka fotokivide populaarsus ning neid tegime niivõrd palju, et üks fotokivi sai lausa laost otsa.

Ei saa me läbi vimpkata

Päris ilma viperusteta meil nädal siiski ei möödunud. Neljapäeval läks rikki tikkimismasin, mille tõttu 7 tellimust jäid ootele. Võite ainult ette kujutada mida me sellises olukorras võime tunda, kui aasta ühel kõige kiiremal töönädalal üks väga oluline masin rikki läheb! Õnneks sai masin kiirelt korda tehtud ning reede hommikul saime valmis teha ootele jäänud tellimused! Nii, et lõppes kõik siiski väga kenasti!

Tee kingitus täiuslikuks

Sellel nädalal oli palju kingitusi, millele oli juurde valitud erinevaid tooteid meie “lisa kingitus” kategooriast. Põhiliselt valiti juurde marmelaadi ja šokolaadi ning ka maitsekohvi. On suur rõõm näha, et meie idee, pakkuda klientidele võimalus osta kõik vajalik täiusliku kingituse tegemiseks mugavalt e-poest, on edukaks kujunenud. Siia kategooriasse oleme koondanud erilise hoolega välja valitud tooted, mille abil kingituse tegemine kallimale, emale või isale on hoopis lihtsam. Näiteks lisage tavalisele fotokruusile omapärane šokolaad, maitsekohvi või teed ja laske see meil ilusti tsellofaani pakkida ning Teie rõõm on kingitus vaid üle anda.

O L E  O R I G I N A A L N E  JA   D I S A I N I  K I N G I T U S,  M I S  E R I S T U B  T E I S T E  S E A S T!

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!