Mida kinkida isale?

Millega Sina sellel aastal isa üllatad?

 

netikink.euIsadepäev on püha, millega märgitakse ära meeste roll laste kasvatamisel ning avaldatakse tänu isadele ja vanaisadele. Eestis peetakse isadepäeva novembrikuu teisel pühapäeval.

Eestis on isadepäeva tähendus järjest kasvanud ja aasta aastalt peetakse isasid erinevate kingitustega järjest rohkem meeles. Seda on rõõm tõdeda, et emade kõrval ka isade rolli aina enam tähtsustatakse. Isadepäeval on tavapärane, et külastatakse perega kontserti või käiakse koos sportimas, minnakse üheskoos jalutama või istutakse peolaua taha. Isadepäeva mõte ju ongi süvendada isade ja laste suhteid ühiste tegevuste läbi. Ja loomulikult on isadepäev aeg, kui lapsed tänavad isasid väikeste südamlike kinkidega neile jagatud hoole ja armastuse eest. Isadepäeval soovivad ka paljud emad oma abikaasadele midagi kinkida, et tänada neid toe ja abi eest ühiste järeltulijate kasvatamisel. Kui tunned, et lapse oma käega joonistatud isadepäevakaardile oleks juurde vaja üht väikest ent erilist ja meeldejäävat fotomeenet, siis oled just õiges kohas.

 

Kõige olulisem, mida pidada silmas kingituset valides

 

  • Tee eeltööd

Kingitust valides tuleks kindlasti alustada sellest, et mõeldakse kingisaaja peale ja sellele, mis on tema huvid. Nendest ideedest on võimalik juba väga laias valikus kingiideid leida! Kõige erilisemaks teebki kingituse teadmine, et kingituse tegija on kingisaaja peale südamest mõelnud. Isikliku lähenemisega kingisaajale võib alati kindel olla, et tehtud on parim valik, sest selline kingitus tuleb südamest.

  • Praktilisus on oluline!

Mehed hindavad üle kõige praktilisi kingitusi, nende jaoks ei ole olulised riiulile tolmu koguma jäävad asjad. Seega, mina soovitan alati mõelda kingitust valides just nimelt praktilise poole peale, et kas see on just see, mis mehele oleks ka vajalik?

  • Isikupärasus teeb kingituse unikaalseks

Personaalne lähenemine ja soov eristuda teiste seast on kingitusi tehes saanud väga olulisteks faktoriteks. Selle tõttu on suure populaarsuse osaks saanud  unikaalsed ja personaalsed kingitused, mille puhul on võimalik panna mängu  kogu oma fantaasia, et teha ääretult lahe kingitus, millist teist ei leidu kellegil. Ainuke, mis selle jaoks on vajalik, on humoorikas tekst või lahe pilt ning te võite kindel olla, et tegemist on kõige unikaalsema kingitusega, sest te olete selle ise loonud ja disaininud. Sellised kingitused teevad ühtmoodi rõõmu nii kinkijale, kui ka kingi saajale, sest kordumatu ja ainulaadne emotsioon on tagatud mõlemale.

 

5 kingiideed, mille üle rõõmustab iga isa!

 

            1.Perepildid

fotokivid ja fotopaneelidOlete märganud, et väga paljudel inimestel on töölaual perepildid! Kui isal ei ole veel töölaual perepilti, on hea see idee ära kasutada ning teha talle kingituseks raamitud perefoto. Kui tavalises raamis foto tundub liiga tavaline, siis meie tootevalikus on olemas suurepärased alternatiivid fotode jaoks-fotokivid ja fotopaneelid, mis sobivad igasse interjööri, need tooted teevad iga pildi efektseks.

 

            2. Spordiriided-ja tarvikud

sporditarbedMehed armastavad teha trenni ning treenimiseks vajalikke riideid ja tarvikuid kulub neid üksjagu! Seega, võiks spordisõbrale vaadata kingituseks midagi vajalikku, mille saab ära kasutada trenni tehes. Lisades praktilisele kingitusele mõni humoorika või innustava mõttetera, saate kingitusele anda juurde mõnusad ja armsad emotsioonid. Nimelised joogipudelid ja spordikotid on väga head kingivalikud, sest nii on võimalik kiirelt eristada oma isiklikke tarvikuid teiste seast.

 

            3. Mütsid on kingitused, mille üle on  pea igal mehel hea meel

Nokamüts on asendamatu aksessuaar aastaringselt-olgu talv või suvi, nokamüts leiab igal ajal kasutust. Nokamüts on niivõrd universaalne ja praktiline toode, et sobib kingituseks igal elualal toimetajale. Mehele kes aga nokamütsist lugu ei pea, sobib suurepäraselt kingituseks ka lihtsalt soe müts. Jahedat ja heitlikku ilma jagub meil sügisest kevadeni ning üks mõnus sooja andev müts kulub sellel perioodil ära igale mehele. Mütsi saate eriliseks  teha  tikandiga,mis annab praktilisele kingitusele juurde isikupärasust.    Tikkida võib näiteks nime, hüüdnime või hoopis mõne vahva fraasi.

 

           4. Armsate piltide või humoorikate mõtetega t-särgid

T-särke särgid meestelekulub igal mehepojal korralikult, seega üks vahva särk kulub alati ära! Otsige välja mõni vahva foto või humoorikas lause ning tehke mehele kingitus, mis on tõeliselt meeldejääv. Särkide kujundamisel on ainukeseks piiriks Teie enda fantaasi nii, et laske aga fantaasial lennata ning võite kindel olla, et tulemuseks on midagi tõeliselt ainulaadset.

 

            5. Fotokruusid

fototassidFotokruusid on ühed universaalseimad kingitused, nad sobivad hästi kingituseks isadepäevaks, jõuludeks, sünnipäevaks ja ka paljudeks muudeks tähtpäevadeks. Fotokruusi saab isa kasutada nii tööl, kui ka kodus. Nagu fotokruusi nimigi ütleb, siis selle kingituse saab eriliseks teha erinevate piltide ja tekstidega. Kõige populaarsemad valikud on kas pere-või lemmikloomade pildid. Kui isal või vanaisal on mõnus naljasoon, tasub kindlasti mõni humoorikas või tähendusrikas pilt välja otsida ning üllatada kingisaajat vahva emotsiooniga. Fotokruus iseenesest ei pea alati olema pildiga. Väga armsad on ka kaunite luuleridadega, südamlike soovide või hoopis tähendusrikaste väljenditega kruusid. Olge originaalsed ning kujundage üks vahva kingitus, mis isale iga päev naerukurrud põskedele toob.

Südamest tulnud väike kingitus annab edasi palju häid emotsioone ning need emotsioonid jäävad isale südamesse igaveseks!

 

Valige välja sobiv kingitus NetiKingi kingituste poest ja meie kujundame selle Teie kava järgi just selliseks, nagu soovite. Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada, siis andke teada ja arutame koos. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset! Piiluge kindlasti ka meie kingiideede lehekülge, kus on palju sobivaid kingitusi õpetajale, nende hulgas leidub nii armsate soovidega, kui ka lahedaid humoorika kujundusega kingitusi.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!