NetiKingi nädala tegemised!

Tõeline maratoni nädal!

Kingitustepoe töömesilasedKontoris on temperatuur tõusnud lakke, sest kõik pressid ja ahjud töötavad vahetpidamata. Käimas on tõsine kingituste valmistamise ja pakkimise maraton. Üksteise järel valmib kingitusi isadele ja vanaisadele ning pakkide hunnik on õhtuks muljetavaldav! Ja tellimustel on juba arvestatav saba taga ehk siis enam ei maksa viivitada oma kingisooviga, eriti kui on tegemist toodetega, mis tuleb tuua tarnija käest või mille puhul on soov toote eelvaatega tutvuda. 

Mida me sellel nädalal valmistasime?

Isadepäev on meil aasta kõige töörohkem aeg ning aasta-aastalt kasvavad mahud  suuremaks, sest isikupärased kingitused võidavad aina suuremat populaarsust. See nädal tegime hästi palju termostasse, millest üks oli eriti kelmikas, see tellimus lihtsalt jäi väga eredalt meelde kujundajale oma erilisuse tõttu. Ja muidugi ka võtmehoidjad ning fotokivid on endiselt väga populaarsed kingitused. Ja tehtud sai ka mitu hiirematti ning keraamilisi südamekujulisi külmkapimagneteid. Ka tikkimismasin vuristab järjepidevalt ning valmib palju tikanditega kingitusi. Peamiselt tegime tikanditega hommikumantleid, fliise ja saunalinu. Ka piltidega saunalinu tegime selle nädalal mitmeid.

Ja ei möödunud ka see nädal meil vingerpussita, sellel nädalal oli meil suur õllekann, mida saime mitmeid kordi teha, lausa kolm korda, kuni lõpuks jõudsime rahuldava tulemuseni. Kvaliteet on see, milles järeleandmisi me ei tee mitte kunagi ning nii juhtubki, et vahel saame mingit toodet teha palju kordi enne, kui jõuame perfektse lõpptulemuseni.

Vahvate tekstide ja piltidega t-särgid

Sellel nädalal valmistasime niivõrd palju vahvaid t-särke isadepäevaks, et ei saa kohe mitte jätta seda eraldi mainimata! Niivõrd  tore on teostada  neid  ägedaid ideid ja mõtteid, sest särkide kujundamisel on tõesti ainukeseks piiriks kliendi enda fantaasi. Mida lennukamalt lasta fantaasil lennata, seda lahedam on ka lõpptulemus. Laske oma loovusel lennata ja kujundage kingituseks üks armas või humoorikas särk, mida kandes meenuvad kingisaajale iga päev Teie poolt edasi antud head emotsioonid. Vahvad tekstidega t-särgid on saanud populaarseteks kingitusteks, sest isikupärasus on see “miski eriline”, mis annab kingitusele tõeliselt meeldejääva efekti.

Titaootusest teavitamine

Meie kujundajale meeldivad väga lapseootusest teavitavad kingitused. Tegelikult on ääretult tore valmistada kingitust, mille puhul sa tead, et kedagi ootab kohe-kohe ees tõeliselt südamlik üllatus. See nädal tegime mitu kingitus nii tulevasele isale kui ka vanavanematele ja peagi jõuavadki need fantastilise uudisega kingitused asjaosalisteni.  Tegelikult on see üsna harukordne võimalus isadepäeval teavitada tulevast isa titaootusest ja sellest võimalusest tasub teha üks tõeliselt vahva üllatus. Valikuvõimalusi üllatuse teostamiseks on mitmeid, kasutada võib nii ultraheli pilti, erinevaid lauseid, mõtteid  ja vihjeid.  Hästi populaarseteks toodeteks on osutunud erinevad tassid, kus kasutatakse ultraheli pilte ning armsaid  tekste. Lisaks muidugi fotopaneelid ja fotokivid, mis on kaunid alternatiivid tavalisele fotoraamile. Vahvad vihjega mõtteterad saab lasta paigutada isegi särgile, termostassile või miks mitte ka võtmehoidjale. Meie poole võib alati pöörduda kui omal ideid napiks jääb, meie meister aitab teid toote kujundamisel ja üks vahva üllatus ning imeline kingitus kallile lähedasele on garanteeritud.

Kui on kiire, sea sammud Keila salongi

Kõiki laos olevaid tooteid on võimalik tellida ka ootetööna meie Keila salongis. Lisandub küll ootetöö tasu 3EUR, kuid saate kohapeal toote valmis valida ning kingitus tehakse ootetööna kohe valmis. Kohapeal on võimalik  ka pilte skaneerida, kui teil on pilt paberkujul ning  kujundajaga kujundust täpsustada. Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada, siis võtke meiega ühendust ja leiame koos sobiva kingituse. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset!

Südamest tulnud väike kingitus annab edasi palju häid emotsioone ning need emotsioonid jäävad kingisaajale südamesse igaveseks!

 

 O L E  O R I G I N A A L N E  JA   D I S A I N I  K I N G I T U S,  M I S  E R I S T U B  T E I S T E  S E A S T!

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!