NetiKingi nädala tegemised

Kingitused ja äpardused käsikäes!

Kingitustepoe töömesilasedSelle nädala saab küll kokku võtta sõnadega kiire, kiire kiire….Tellimusi on palju ning kaks meistrit töötavad nobedalt ja tööpäevad venivad aina pikemaks, et jõuaks kõik tellimused täita! Tellimuste hulk kasvab igapäevaselt, aga anname endast parima, et jõuaksime kõik tellimused alates tellimuse esitamisest 1-3 tööpäeva jooksul teele panna! 

Mis me siis tegime sellel nädalal?

Sellele küsimusele tuleb väga etteaimatav vastus- ennekõike ikka isadepäeva kingitusi! Valmistasime palju palju fotokruuse, mis on tõesti ühed populaarseimad kingitused isadele ja vanaisadele. Nagu öeldakse, lihtsuses peitub võlu ning fotokruusid ongi lihtsad ja praktilised kingitused, mis annavad edasi palju häid ning armsaid emotsioone. Veel valmis mitmeid erinevaid termostasse, mis on head kingitused aktiivsele ja liikuvale kohvi- või teesõbrale ning palju puslesid! Oled sa noor või vana, pusle toob mängulusti ning on mõnus ajaviide igas vanuses kingisaajale! Ei ole pilti ega ühtegi kaunist mõtet, mis puslele ei sobiks. Pere-ja pulmafotodega pusled saab ära raamida ning nii saate üsna omapärase ning teistmoodi kingituse.

Kasutades sporditerminoloogiat oli meil sellel nädalal üks väga kiire spurt. Esmaspäeva õhtupoolikul võttis meiega ühendust pikaajaline koostööpartner, kes uuris, kas oleks mingi võimalus suure hulga fototasside jõudmiseks nendeni kolmapäeval hiljemalt kella 11-ks. Tuleb ära mainida, et nad asuvad meist sadade kilomeetrite kaugusel, teises Eesti otsas. Võtsime riski, andsime endast parima ja kolmapäeva hommikul kell 10.03 võtsid nad oma linna pakiautomaadist tasside kasti välja. Julgen öelda, et tubli tulemus.

Samas paari sellenädalase, aegkriitilise tellimuse juures sekkus meie toimetustesse härra Murphy ehk kui midagi on kiirelt vaja, siis tekivad probleemid. Paari toodet pidi tegema korduvalt ja veel kord ning meistri meeleolule see positiivselt ei mõjunud, kui pressist tuli välja taas äpardunud toode. Ent ühiste jõupingutuste abil saime asjad siiski korda ja valmisid kenad kingitused, mis loodetavasti rõõmustasid/rõõmustavad nii kingituse tegijat kui kingituse saajat. Tegijal juhtub, see on meie töö osa ning kui vigadest õpime, on see hoopis positiivne.

Ka tikkimismasin on sellel nädalal saanud koormust, sest tikanditega toodete tellimusi on palju. Enamus tikandiga tooteid on läinud isadele/vanaisadele, aga tegime suurema tellimuse saunalinu ka väikefirmale, kuhu peale tikkisime nende logo. Kuna meie e-poes on tikitavatele toodetele valikus teksti ja valmismotiivi võimalus, siis logoga tikandi puhul võtke meiega otse ühendust. Kui tegu pole väga keerulise ja detailse logoga, saame kindlasti aidata.

Selle nädala populaarsem tikitav motiiv oli igavese armastuse sümbol. Isadepäeva eel on õhus palju armastust!Igavene armastus!

Muudatused transpordi hindades

Pakendi ning kütuse hinnatõusu tõttu korrigeerisime transpordihindasid. Pakisaatmine muutus veidi kallimaks, aga me tõime alla poole tellimuse summa, millest alates on saatmine tasuta! Hetkel on kõikidele ostudele, mis ületavad 25€, tasuta transport SmartPosti või Omniva pakiautomaati. Kindlasti tasub kaaluda transpordiks Venipak kullerteenust, mis on üsna samas hinnaklassis pakiautomaatidega, samas pakk tuuakse Teile paari tööpäevaga mugavalt koju või kontorisse.

O L E  O R I G I N A A L N E  JA   D I S A I N I  K I N G I T U S,  M I S  E R I S T U B  T E I S T E  S E A S T!

Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada, siis võtke meiega ühendust ja leiame koos sobiva kingituse. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset! Südamest tulnud väike kingitus annab edasi palju häid emotsioone ning need emotsioonid jäävad kingisaajale südamesse igaveseks!

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!