Vahvad kingitused isadepäevaks!

Selle nädala põhisõnaks on isad ja vanaisad

Kingitustepoe töömesilased

See nädal olemegi teinud põhiliselt ainult isadele ja vanaisadele mõeldud kingitusi.

Valminud on armsate piltide ja-soovidega võtmehoidjad, mälupulgad, fotokruusid, särgid, fotokivid, saunalinad ja tegime ka ühe ägeda kõrrega joogipurgi. Ja selles rütmis töötame ka järgmised kolm nädalat. Tellimusi on juba praegu väga palju ning me soovitame mitte jätta viimasele hetkele oma kingisoove!

Praktilisi kingiideid, mida isale kinkida, leiad minu varasematest postitustest- mida kinkida mehele ja 5 praktilist kingiideed mehele.

Koolide ja lasteaedade tellimused

Isadepäeva kingituste kõrval tegime kaks suurt t-särkide tellimust, üks lasteaiarühmale ja teine koolile. Lasteaiad ja koolid valmistuvad juba ka jõuludeks, kuna tellimused on neil suured, siis mida varem alustada, seda parem! Praegu on peamiseks huvi pakkuvaks jõulukingituseks nimelised fototassid. Kuna jõuluaeg on kiire ja tellimusi on sellel ajal palju nii eraisikutele, ettevõtetele kui ka asututele, tasub hakata juba praegu mõtlema jõulukingituste peale, eriti kui tegemist on suurema tellimusega.

Fotokivide vaimustus

Birgit tõi sellest nädalast välja oma fotokivide vaimustuse, sest neid on sellel nädalal ta saanud teha väga palju. Talle väga meeldib fotokivide erilisus ja lõpptulemus. Pean tunnistama, et ka minule endale väga meeldivad fotokivid, nad on lihtsalt niivõrd omanäolise välimusega ja sobivad pildiraami alternatiiviks. Birgit tegi sellel nädalal esimest korda suure ehtekarbi, millel on peal keraamiline plaat, see tuli tal hästi välja ja ta ise jäi lõpptulemusega väga rahule.

Vaata videost, mida kujutab endast fotokivi!

 

“Raha tagasi garantii”

Oleme sellel nädalal saanud hästi palju positiivset tagasisidet nii tellimuste valmimise kiiruse, kui ka kvaliteedi osas. Ja lisaks sai kõigile osapooltele positiivse lõpplahenduse olukord, kus kliendi ootused ei realiseerunud nii, nagu ta oli oodanud. Tuhanded inimesed on meie valmistatud toodetega rahule jäänud – kuid siiski leidub ka neid, kelle soovidele me ei ole suutnud vastata. Nii olemegi kokku pannud lihtsa, kuid toimiva, “Raha tagasi garantii” –sina saadad tagasi oma toote, millega sa rahul ei ole ja meie maksame sulle sinu tellimuse raha tagasi.

Meie väike meeskond annab endast kõik, et valmistada tooted just sinu soovide järgi. Samas me teame, et alati see ei õnnestu. Kuna toode on valmistatud just sinu pildiga/tekstiga või muu pühendusega, siis oleme tagastusele kehtestanud järgmised reeglid:

  • Võta meiega enne tagastamist ühendust ja põhjenda, milles probleem. Meie esimene soov on siiski püüda ennast parandada ja seega sooviksime kindlasti uue toote valmistada või pakkuda muud kompromissi.
  • Kui me siiski ei suuda sulle mingil põhjusel uut toodet luua – siis saada oma toode meile tagasi. Tagastuskulud jäävad sinu kanda, kuid meie kanname sulle omakorda tagasi kogu sinu tellimuse summa, mis meile maksid.
  • Tagastatud tooted – kuna neid enam uuesti trükkimiseks kasutada ei saa – annetatakse heategevuseks (kodutute varjupaigad, lemmiklooma hooldekodud jne) või hävitatakse meie poolt
  • Raha tagasi garantii kasutamiseks pead meiega ühendust võtma 7 päeva jooksul peale tellimuse kätte saamist
  • Raha tagastatakse hiljemalt 7 päeva jooksul peale tagastatud toodete tagasi jõudmist
  • Raha tagasi garantii ei kehti siis, kui oled ise tellinud vale suuruse või värvi toote.
  • Tagastamisele kuulub kuni 3 samasugust toodet tellimuse kohta – kui sa ei ole kindel, kas suudame sinu nõudmisi täita, siis ära telli kohe 50 tassi vaid proovi ühe kahega.

Kuid peamine – võta kindlasti meiega ühendust – proovime leida lahenduse, sest tahame, et sa oma tellimusega kindlasti rahule jääksid.

 

O L E  O R I G I N A A L N E  JA   D I S A I N I  K I N G I T U S,  M I S  E R I S T U B  T E I S T E  S E A S T!

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!