Värvikas töönädal!

NetiKingi nädala tegemised!

Kingitustepoe töömesilasedSee nädal on liikunud kiires tempokas töörütmis. Aknataga on kaunid sügisilmad ja tellimused on meil üsna värvikad  ning mitmekesised. Alanud on isadepäeva kingituste tellimine ning hoogu võtab ka jõuludeks valmistumine. 

Erikujundusega tooted ja lahedad ideed

Sellel nädalal tegime mitmeid erikujundustega põnevaid tooteid ning teostatud said väga lahedad ideed!  Tasub ära märkida, et tehtud sai ääretult palju lemmiklooma piltidega tooteid- erinevaid fototasse ning puslesid. Erikujundustega tellimused on üsna ajamahukad ettevõtmised aga seda suurem on rõõm kliendi rahulolust, kui oleme suutnud ka kõige keerukama soovi täita! Hästi meeldejääv oli sellel nädalal ühe armsa idee teostus fotopaneelile- pulmadeks neiupõlvenime tagasi kinkimine. Väga armas idee ning ka tulemus oli kena. Ja lisaks tegime värvimuutvad fotokruusid beebiootuse uudisega. Keegi saab peatselt suure üllatuse osaliseks kuuma jooki nautides. Värvimuutva fototassiga saate pildi ja sõnumi teha väga eriliseks ning võite kindel olla, et vägev üllatus on garanteeritud, kui kohvi või teed juues avastab kingisaaja tassil nähtavale ilmuva pildi ja/või teksti.

Alanud on kingituste tellimine isadepäevaks

Isadepäev ei ole enam kaugel ning on rõõm näha, et inimesed juba varakult valmistuvad selleks armsaks päevaks. Teemakohaseid tellimusi tuleb juba üksjagu ning nö tippaeg peakski saabuma järgmise nädala paiku. Tasub varakult valmistuda ning tellida kingitused ära, siis ei ole isadepäeva saabudes muret kingituse pärast. Nii, et meie kontor on täiesti isade ja rõõmsate emotsioonide lainel. Hetkel oleme isadepäevaks teinud fotokruuse, magneteid, võtmehoidjaid, fotopaneele, fotokive ning tikandiga soojasid mütse.

Valmistume varakult jõuludeks

Lasteaedadele tellitakse jätkuvalt võimlemissärke ning tegime ka suurema koguse sussikotte. Ja juba saame hinnapäringuid lasteaia-ja kooli jõulukingitusteks ning esimesed kingitusedki on  juba valmis-tegime suure tellimuse fotokruuse, mis lähevad kooli jõulukingituseks. Jõulud on kibekiire aeg ning tasub juba väga varakult hakata valmistuma kingituste tellimisega, eriti kui on tegemist suurte tellimustega.

Keila salongis uued tooted

Meie Keila kauplus-salongis saate nüüd kohapeal kingituse juurde valida looduskosmeetika-ja tervisetooteid! Esindatud on mitmed erinevad brändid-Novexpert, Biolatte, Ecosh Life, Bio2You, Turbliss, Florame, Jovely, KYO, Sohvy,Tilk! jpm. Tootevalik on üsna mitmekesine ning igale kingitusele leiab täienduseks midagi sobivat. Kes aga tellib kingituse interneti teel, siis nende jaoks oleme loonud “lisa kingitus” kategooria, millest leiate erinevaid maiustusi, teesid, kohviubasid ning kehahooldus tooteid, mis sobivad kokku meie  e-poe teiste toodetega. “Lisa kingitus” kategooriasse oleme koondanud erilise hoolega välja valitud tooted, mille abil kingituse tegemine kallimale, emale või isale on lihtsamast lihtsam! Lisage näiteks fotokruusile omapärane šokolaad või saunalinale Bio2You vannipallid ning laske see kingitus meil ilusti tsellofaani pakkida, Teie rõõmuks jääb kingitus vaid üle anda!

NetiKink teejakohvipood

O L E  O R I G I N A A L N E  JA   D I S A I N I  K I N G I T U S,  M I S  E R I S T U B  T E I S T E  S E A S T!

Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada, siis võtke meiega ühendust ja leiame koos sobiva kingituse. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset! Südamest tulnud väike kingitus annab edasi palju häid emotsioone ning need emotsioonid jäävad kingisaajale südamesse igaveseks!

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!