Kingiideed mehele!

5 praktilist kingiideed mehele!

Kingiideed meheleKuna kõige enam väljakutseid esitab paljudele inimestele kingituse leidmine mehele, kirjutasin hiljuti blogis sellest teemast pikemalt, seda artikklit saab lugeda siit. Seekord annan Sulle 5 head ideed, mida praktilist mehele kinkida!

Kui mõtleme mehele kingituse tegemisest, on kõige olulisem silmas pidada praktilisust! Mehed hindavad üle kõige praktilisi kingitusi, nende jaoks ei ole olulised riiulile tolmu koguma jäävad asjad. Seega, mina soovitan alati mõelda kingitust valides just nimelt praktilise poole peale, et kas see on just see, mis mehele oleks ka vajalik? Ja et praktiline kingitus ei tunduks liiga tavaline ning ilmetu, saab kingituse teha vahvaks ja omanäoliseks, selleks on vaja ainult natukene fantaasiat ning miks mitte ka huumorisoont, oleneb see kõik sellest, kes on kingi saaja ning mis temale meeldiks!

  • Tehke perepildid eriliseks

fotokivid ja fotopaneelidOlete märganud, et väga paljudel inimestel on töölaual perepildid! Kui mehel ei ole veel töölaual perepilti, on hea see idee ära kasutada ning teha talle kingituseks raamitud perefoto. Kui tavalises raamis foto tundub liiga tavaline, siis meie tootevalikus on olemas suurepärased alternatiivid fotode jaoks-fotokivid ja fotopaneelid, mis sobivad igasse interjööri, need tooted teevad iga pildi effektseks.

  • Spordiriided ja-tarvikud

Mehed armastavad teha trenni ning treenimiseks vajalikke riideid ja tarvikuid kulub neid üksjagu! Seega, võiks spordisõbrale vaadata kingituseks midagi vajalikku, mille saab ära kasutada trenni tehes. Lisades praktilisele kingitusele mõni humoorikas või innustav mõttetera, saate kingitusele anda juurde mõnusad ja armsad emotsioonid. Nimelised joogipudelid ja spordikotid on väga head kingivalikud, sest nii on võimalik kiirelt eristada oma isiklikke tarvikuid teisete seast.   sporditarbed

 

  • Mütsid on kingitused, mille üle on  pea igal mehel hea meel

Nokamüts on asendamatu aksessuaar aastaringselt-olgu talv või suvi, nokamüts leiab igal ajal kasutust. Nokamüts on niivõrd universaalne ja praktiline toode, et sobib kingituseks igal elualal toimetajale. Mehele kes aga nokamütsist lugu ei pea, sobib suurepäraselt kingituseks ka lihtsalt soe müts. Jahedat ja heitlikku ilma jagub meil sügisest kevadeni ning üks mõnus sooja andev müts kulub sellel perioodil ära igale mehele. Mütsi saate eriliseks  teha  tikandiga,mis annab praktilisele kingitusele juurde isikupärasust. Tikkida võib näiteks nime, hüüdnime või hoopis mõne vahva fraasi.

 

  • Armsate piltide või humoorikate mõtetega t-särgid

T-särke kulub igal mehepojal korralikult, seega üks vahva särk kulub alati ära! Otsige välja mõni vahva foto või humoorikas lause ning tehke mehele kingitus, mis on tõeliselt meeldejääv. Särkide kujundamisel on ainukeseks piiriks Teie enda fantaasi nii, et laske aga fantaasial lennata ning võite kindel olla, et tulemuseks on midagi tõeliselt ainulaadset.

särgid meestele

  • Fotokruusid

Fotokruusid on ühed universaalseimad kingitused, nad sobivad hästi kingituseks isadepäevaks, jõuludeks, sünnipäevaks ja ka paljudeks muudeks tähtpäevadeks. Fotokruusi saab mees kasutada nii tööl, kui ka kodus. Fotokruusi kujundamisel võite kasutada nii pilte kui erinevaid mõtteridu. Olge originaalsed ning kujundage üks vahva kingitus, mis mehele iga päev naerukurrud põskedele toob.

fototassid

Südamest tulnud väike kingitus annab edasi palju häid emotsioone ning need emotsioonid jäävad mehele südamesse igaveseks!

Valige välja sobiv kingitus NetiKingi kingituste poest ja meie kujundame selle Teie kava järgi just selliseks, nagu soovite. Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada, siis andke teada ja arutame koos. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset! Piiluge kindlasti ka meie kingiideede lehekülge, kus on palju sobivaid kingitusi õpetajale, nende hulgas leidub nii armsate soovidega, kui ka lahedaid humoorika kujundusega kingitusi.

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.