Suured särgitellimused lasteaedadele ja palju positiivseid emotsioone!

Kingitustepoe nädala tegemised!

Kingitustepoe töömesilasedNädal on möödunud enamjaolt suurte tellimuste lainel. Kuna meid on nüüd rohkem, võtame ka suuremaid tellimusi rohkem vastu. See nädal sai tehtud hästi palju võimlemissärke lasteaedadele. Ja lisaks valmistasime palju fotokruuse, nii suuremaid kui ka üksiktellimusi. Järgmisel nädalal toimub õpetajate päev ja teemakohaseid tasse tellitakse üsna palju. Nädala alguses kirjutasin blogis õpetajale kingituse valimisest, sellest saab lugeda siit.

Üllatage vanavanemaid

Sellel nädalal tegime kruusid, mis peatselt toovad kellegile rõõmsaid uudiseid. Beebiootusest teavitamine on alati hästi eriline hetk iga pere elus. Selle tõttu on hakatud ka rohkem läbi mõtlema, kuidas titauudisest teada anda. Ääretult vahva on nii olulisest sündmusest teavitamisel teha armas üllatus ning nii saab vimpka või vihjega üllatusest meeldejääv ja suurepärane mälestus pikaks ajaks. Pannes mängu kogu oma fantaasia saate ise luua enda disainiga omanäolise kingituse. Kasutada võib nii ultraheli pilti, erinevaid lauseid, mõtteid  ja vihjeid ning võite kindel olla, et üks suurepärane üllatusmoment Teie kallile lähedasele on garanteeritud.

Saaremaal on karud otsa saanud

Meiega poole pöörduti sellise vahva murega, et saaremaal on karud otsa saanud!? Olla käidud igal pool otsimas karu pildiga võtmehoidjat ja mitte kuskil sellist ei leidu. Ja nii jõuti meie kingitustepoodi ning mure saigi lahendatud.

Positiivsed emotsioonid

Kuna tellimuste valmistajaid on meil nüüd kaks, on meie jõudlus ka suurem. Mis kliendile omakorda tähendab seda, et tooted saavad valmis veelgi kiiremini, kui varem. Meie põhimõte tellimuste täitmisel on, et vähemalt kolme tööpäevaga peab tellimus meie poolt valmis olema ja välja saadetud. Aga see nädal on kõik tooted valminud põhimõtteliselt koheselt ja nii on kliendid väga positiivselt  üllatunud olnud meie kiiruse üle ning oleme saanud palju head tagasisidet selles osas.

Tehke kingitus täiuslikuks

Meie Keila salongis asub ka Tee-ja Kohvipood , on tore näha klientide rõõmu selles, et nad saavad oma tellimusele järgi tulles siin kohapeal maiustusi, teed ja kohvi tellitud kingitusele juurde valida ja nii ongi täiuslik kingitus olemas ning ei ole vaja minna mujale midagi juurde otsima. Oleme mõelnud ka nende peale, kes ise kohapeale salongi tulla ei saa ning tellivad kingitused internetist. Selle jaoks oleme loonud “lisa kingitus” kategooria. Siit leiate erinevaid maiustusi, teesid ja kohviubasid, mis sobivad kokku meie  e-poe teiste toodetega ja muudavad juba kauni kingituse täiuslikuks. Lisaks pakume ka pakkimisteenust. Tehke oma elu lihtsaks – näiteks lisage tavalisele fotokruusile omapärane šokolaad, laske see meil ilusti tsellofaani pakkida ning Teie rõõm on kingitus vaid üle anda.

Ole originaalne ja disaini ise kingitus, mis eristub teiste seast!

Ja kui Teil ei ole veel päris kindlat mõtet, mis kingisaajale rõõmu võiks valmistada, siis andke teada ja arutame koos. Tänu meie pikaaegsetele kogemustele jõuame kindlasti ühiselt sobiva lahenduseni. Lõpptulemuseks on kingituseks midagi täiesti ainulaadset! Südamest tulnud väike kingitus annab edasi palju häid emotsioone ning need emotsioonid jäävad kigisaajale südamesse igaveseks!

 

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!