NetiKingi kingitustepoe tegemised!

Kibekiire nädal vanavanemate päeva lainel!

Vanavanemate päevOn üsna etteaimatav, millest meie tänane postitus räägib ja mis me oleme möödunud nädalal teinud! Kuna pühapäeval on vanavanemate päev, oleme juba mõnda aega saanud usinalt teha just nimelt selle päevaga seonduvaid kingitusi. See nädal on muidugi olnud vanavanemate kingituste valmistamise haripunkt. Aga mida me põhiliselt siis oleme valmistanud? Ühtne läbiv joon on olnud pere-ja laste piltidega kingitused, kõik need kaunid pildid said realiseeritud erinevatel toodetel.  Soe ja hea tunne, mis tekib kingitusega kaasa antud armsa foto vaatamisest, toob kingisaajale alati meelde kinkija ning tema poolt edasi antud südamlikud emotsioonid. Ja need armsad emotsioonid jäävad vanavanematele südamesse igaveseks. Nagu tavapäraks saanud, on värvimuutvad-ja tavalised fotokruusid väga populaarsed kingitused vanavanemate päevaks. Eks ole ju tore, et igal hommikul, kui vanavanemad kohvi või teed joovad, saavad nad meenutada oma armsaid lähedasi, vaadates pilti ja kauneid soove kruusil- milline võrratult soe ja hea algus igaks päevaks. Ja lisaks ka perepiltidega fotokivid, mis on ideaalseks alternatiiviks tavalisele fotoraamile, neidki saime teha üsna palju. Fotokivi oma erilise välimusega eristub kõigist teistest tavapärastest fotoraamidest ning oma loodusläheduse tõttu sobib igasse interjööri. Sellel aastal üllatas meid võtmehoidjate populaarsus, neid saime me valmistada väga palju! Hetkel on ootel ka mitu suuremat tellimust pikaaegsetele koostööpartneritele nii, et nädal on meil toimekas ja tehtud on juba palju ning palju on veel teha!

Meie kasutajatingimustes toimus üks muudatud, uuenduseks on nüüd “raha tagasi garantii”Tuhanded inimesed on meie valmistatud toodetega rahule jäänud – kuid siiski leidub ka neid, kelle soovidele me ei ole suutnud vastata. Nii olemegi kokku pannud lihtsa, kuid toimiva, “Raha tagasi garantii” – sina saadad tagasi oma toote, millega sa rahul ei ole ja meie maksame sulle sinu tellimuse raha tagasi.

Meie väike meeskond annab endast kõik, et valmistada tooted just sinu soovide järgi. Samas me teame, et alati see ei õnnestu. Kuna toode on valmistatud just sinu pildiga/tekstiga või muu pühendusega, siis oleme tagastusele kehtestanud järgmised reeglid:

  • Võta meiega enne tagastamist ühendust ja põhjenda, milles probleem. Meie esimene soov on siiski püüda ennast parandada ja seega sooviksime kindlasti uue toote valmistada või pakkuda muud kompromissi.
  • Kui me siiski ei suuda sulle mingil põhjusel uut toodet luua – siis saada oma toode meile tagasi. Tagastuskulud jäävad sinu kanda, kuid meie kanname sulle omakorda tagasi kogu sinu tellimuse summa, mis meile maksid.
  • Tagastatud tooted – kuna neid enam uuesti trükkimiseks kasutada ei saa – annetatakse heategevuseks (kodutute varjupaigad, lemmiklooma hooldekodud jne) või hävitatakse meie poolt
  • Raha tagasi garantii kasutamiseks pead meiega ühendust võtma 7 päeva jooksul peale tellimuse kätte saamist
  • Raha tagastatakse hiljemalt 7 päeva jooksul peale tagastatud toodete tagasi jõudmist
  • Raha tagasi garantii ei kehti siis, kui oled ise tellinud vale suuruse või värvi toote.
  • Tagastamisele kuulub kuni 3 samasugust toodet tellimuse kohta – kui sa ei ole kindel, kas suudame sinu nõudmisi täita, siis ära telli kohe 50 tassi vaid proovi ühe kahega.

Kuid peamine – võta kindlasti meiega ühendust – proovime leida lahenduse, sest tahame, et sa oma tellimusega kindlasti rahule jääksid.

Otsige välja sobiv  kingitus NetiKingi e-poest ja pange mängu kogu oma fantaasia toote kujundamisel ning meie valmistame Teile meeldejääva kingituse!

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Omniva pakiautomaadid  ning Venipak ja Smartkuller. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!