Vanavanemate päev!

Pühapäeval on aasta armsaim tähtpäev!

Kalendrisse piiludes jääb silma, et üks ääretult vahva tähtpäev on kohe-kohe käes. Vanavanemate päeva eesmärgiks on tänada ning avaldada austust vanavanematele laste ja lastelaste kasvatamise, jagatud hoole ning armastuse eest. Tähtpäev aitab lastel saada teadlikumaks sellest, millist tugevust, teadmisi ja elutarkust vanavanemad pakkuda suudavad ning tihendaks eri põlvkondade vahelist suhtlemist. Seega on vanavanemate päeva puhul igati hea oma vanavanemaid külastada ja miks mitte ka mõni kingitus kaasa võtta.  Olgem ausad, see on üks  ääretult südamlik ja imeline päev, sest mõeldes vanaemale ja vanaisale, täitub meie süda soojade ja hellade tunnetega. Vanavanemate päeva lähenedes hakkab meil üha enam mõttes mõlkuma küsimus, et mida kinkida vanavanematele! Mis on see miski, millega me suudame oma vanavanematele anda edasi need soojad emotsioonid, mida me nende vastu tunneme. See sama emotsioon, mida me oma kallite vanavanemate vastu tunneme, ongi tegelikult parim, mida neile kinkida. Soe ja hea tunne, mis tekib kingitusega kaasa antud erilisest soovist või armsa foto vaatamisest, toob kingisaajale alati meelde kinkija ning tema poolt edasi antud südamlikud emotsioonid. Ja need armsad emotsioonid jäävad vanavanematele südamesse igaveseks.

Vanavanemad tegelikult ei oota üldsegi hinnalisi kingitusi, vaid nende jaoks on kingitusega edasi antav siiras ja armas emotsioon kõige olulisem! Soojad ja armsad tunded on võimalik realiseerida väga mitmel viisil ning perepildid ja pulmafotod erilistes raamides on kindlasti esmajärjekorras väga headeks valikuteks, sest vanavanematele meeldivad pildid oma kallitest lähedastest. Meie tootevalikust leiate kaunid fotokivid, mis on ideaalseks alternatiiviks tavalisele fotoraamile. Fotokivi oma erilise välimusega eristub kõigist teistest tavapärastest fotoraamidest ning oma loodusläheduse tõttu sobib igasse interjööri.  Aga perefotod sobivad hästi ka kruusidele. Perepiltidega fototassid on meie tootevalikus kõige populaarsemad kingitused ning enne vanavanemate päeva saame neid valmistada väga palju.  Toreda foto või armsa sõnumi ja heade soovidega tassid on vaieldamatult ühed populaarseimad kingitused, mida tellitakse igaks tähtpäevaks. Eks ole ju tore, et igal hommikul kui vanavanemad kohvi või teed joovad, saavad nad meenutada oma armsaid lähedasi, vaadates pilti ja kauneid soove kruusil- milline võrratult soe ja hea algus igaks päevaks. Südamekujulise värvi muutva fototassiga saate pildi ja sõnumi teha veelgi erilisemaks ning üllatus on vanavanematele kindlasti suur, kui kohvi või teed juues avastab tassil nähtavale ilmuva pildi ja/või teksti.

 

 

 

 

 

 

Ei maksa alahinnata ka praktiliste kingituste olulisust. Näiteks tikandiga soojad fliisid ja sallid või pehmed hommikumantlid kauni tikitud teksti ja/või motiiviga, on vanavanematele väga vajalikud kingitused, mis leiavad kasutust igapäevaselt. Tikandiga saab kingitusele anda juurde erilise efekti, võite kindel olla, et teist sellist ei leidu mitte kellegil. Ning on veel mitmeid lahedaid praktilisi kingiideid- näiteks poekotid, mille saate teha eriliseks pildi või tekstiga, lisaks looduse hoidmisele on poekott kindlasti ääretult vajalik ese igaks päevaks. Ja kui Teie vanavanematel on mõnus huumorisoon siis kindlasti tasub mõelda vahvate t-särkide peale, mille kujundamiseks on nii palju erinevaid võimalusi. T-särgid kuluvad alati ära kõigile ning miks mitte kinkidagi vanavanematele üks humoorika teksti või pildiga särk ning mõnus muhe emotsioon on sellega alati kindlustatud, kui vanavanemad särki kannavad.

Ja kindlasti ei maksa ära unustada, et perega koos veedetud aeg on kindlasti iga vanaema ja vanaisa soovides esikohal. Aeg  on see, mida meil ei ole kunagi piisavalt, võtke aega oma lähedaste jaoks  ja üllatage oma armsaid vanavanemaid külaskäiguga. Küpsetage maitsev kook, võtke kaasa head kohvi või teed ning veetke oma kallite lähedastega üks kaunis päevake!

Otsige välja sobiv  kingitus NetiKingi e-poest ja pange mängu kogu oma fantaasia toote kujundamisel ning meie valmistame Teile meeldejääva kingituse!

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Omniva pakiautomaadid  ning Venipak ja Smartkuller. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!