Nädala toode!

Selle nädala tooteks oleme valinud pusled

Kui soovid oma sõpru või tuttavaid üllatada omapärase kingitusega, tasub kindlasti piiluda meie puslede kategooriat. NetiKingi tootevalikust leiate südamekujulisi, A4 mõõdus kui ka väikelastele mõeldud puslesid. Materjali valik on samuti mitmekesine, võimalik on tellida nii puidust, papist kui ka vildist puslesid.  Pusled on kingitused, mis sobivad paljudeks sündmusteks ja tähtpäevadeks. Jõuludeks tellitakse üldjuhul  pere-ja pulmapiltidega puslesid. Kooli ja lasteaia lõpetamise ning erinevate tähtpäevade puhul võib kaunid mõtted ja head soovid realiseerida just nimelt puslena,  kena disainiga mõtteterad on kindlasti kingitus, mis eristub teiste seast. Ja loomulikult üks populaarsemaid kingiideid lastele on lapse sünnipäevadeks kinkida tema enda fotoga  või  mõne multifilmi või muinasjututegelasega pusle. Mängimine on raske töö, aga lastele see meeldib, sest vaid nii saavad nad avastada ja õppida uusi asju. Pusle on hea kingitus, sest puslega mängides laps areneb mitmekülgselt ning mis peamine, puslede kokku panemine on lastele ääretult põnev tegevus. Seega sellise kingivalikuga ei saa mõõda panna, lapse rõõm on garanteeritud.

Pusled sobivad hästi ka ettevõtte reklaamkingitusteks. Võimalusi pusle huvitavaks tegemiseks on väga palju. Kasutada saab nii oma tooteid, teenuseid kui ka meeskonna fotosid. Mida rohkem fantaasiat kasutate, seda lahedam kingitus välja tuleb. Kinkida sobivad pusled nii partneritele, töötajatele kui ka miks mitte ettevõtte töötajate lastele kingituseks. Lisaks on pusledest võimalik teha ka omapärane raamitud toode. Oleme neid teinud mitmel korral ning tulemus on olnud väga kaunis. Selline raamitud pusle jätab väga huvitava mulje ja on üsna meeldejääv fotomeene. Ja ega siinkohal ei peagi ilmtingimata kasutama fotot, täiesti omapärase tulemuse annab näiteks mõni luuletus või ilusad mõtteterad, kaunis kujundus ning raamitud pusle garanteerivad teistest eristuva kauni kingituse, mis jääb kingisaajale meelde kauaks.

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 (Omniva pakiautomaadid) ja Eesti Posti pakiteenused kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!