Mõned ideed emadepäeva üllatuseks

Sellel aastal tee emadepäev eriliseks armsa üllatusega

Emadepäevaks valmistudes on meil kõigil kindlasti mõni armas kingitus oma kallile emale ja vanaemale varakutl valmis mõeldud. Aga lisaks kingitustele ei maksaks ära unustada, et emadepäeval võiks emale pakkuda armsaid üllatusi, mida ta oodata ei oska. Üks mõnus askeldustevaba ja üllatusterohke päev teeb iga ema meele rõõmsaks. Selle asemel, et emale lõikelilli viia, istutage poti sisse maitsetaimed. Iga ema rõõmustab oma väikese aianurgakese üle köögis. Värsked ürdid toovad tuppa uskumatult hea lõhna ning nendega saab ema edaspidi oma toite täiustada. Kas pole tore üllatus? Maitsetaimedest võib istutada näiteks basiilikut, tilli, peterselli, tüümiani, sidrunmelissi. Perega koos veedetud aeg on kindlasti iga ema ja vanaema soovides esikohal. Aeg on see, mida meil ei ole kunagi piisavalt, aega tuleb leida, võtke aega oma lähedaste jaoks  ja üllatage oma armast ema või vanaema külaskäiguga. Küpsetage maitsev kook, võtke kaasa head kohvi või teed ning veetke oma ema või vanaemaga üks kaunis päevake. See oleks üks päev kus ema ei peaks vaeva nägema ja saab lihtsalt nautida oma lähedastega koos olemist, uskuge mind, mitte miski ei valmista emale ja vanaemale suuremat rõõmu kui lastega ja lastelastega koos olemine. Kui lapsed on veel väikesed saab abikaasa tulla appi neile ning aidata emmele teha ühe kauni üllatuse. Järgnevad mõtted on küll üsna nö ära leierdatud aga nendest ei räägitaks pidevalt, kui need ei oleks olulised!  Üllatage ema ühe suurepärase rõõmsatest emotsioonidest tulvil hommikuga. Laske emal sellel päeval kaua magada, valmistage talle kohv ja hommikusöök ning äratage ema suurte kallistuste ja musidega. See on parim hommik ja kõige suurepärasem päeva algus iga ema jaoks, selles ei maksa kahelda. Organiseerige emale üks kaunis päev, kus ta ei pea süüa tegema ega koristama, vaid ta saaks lihtsalt nautida päeva.  Isa ja lapsed saavad valmistada lõunasöögi või korraldada pikniku looduses, need on nii mõnusad viisid perega ajaveetmiseks.  Ema jaoks võiks selleks ajaks kui toimuvad ettevalmistused varuda ajakirju ning miks mitte ka saata ta mõnusasse vahuvanni lõõgastuma. Vahuvanni juurde kuulub kindlasti ka mõnus jahutav jooks, mille saavad lapsed ise emale teha, näiteks puuviljasmuuti või ka jäätisekokteil ja tegelikult sobiks ka suurepäraselt kosutav jäätee. Ja ärge siis ema lemmikšokolaadi või muud maiustust unustage.  Aga kui võimalusi on rohkem siis tasuks piiluda ka spa-pakette, saatke ema spasse lõõgastuma ning peale spad viige ema restorani või kohvikusse. Loodetavasti need ideed panid teil mõtted liikuma ja leiate isegi siit miskit vahvat, mida oma emale või vanaemale üllatuseks teha. Peamine on see, et ükskõik mis see ka ei oleks, kui see tuleb südamest, on see kõige õigem ja parim kingitus ja üllatus teie emale. Südamega vaadates näeb alati kõige just nii nagu kõige õigem on.

Üks armas meenutus kaugest ajast, milles leiame aegumatuid tõeteri…

Ajakirja Eesti Naine rubriigis “Tütarlaps” avaldati kümme käsku emadepäevaks:

  • Võta emalt emadepäeval kõik töö, et tal oleks kord ka puhkepäev
  • Pane ta lauale lilli
  • Saada emale, kui sa oled kaugel, tervitus tõenduseks, et sa mõtled temale
  • Mine surnuaiale, kui su ema juba sääl puhkab, ja ehi ta haud lilledega
  • Kuula hoolega, kas naabruses pole üht ema, kes on hädas ja puuduses, ja aita teda
  • Kui sa tunned mõnda ema, kes on haigemajas või vanadekodus, otsi ta üles ja valmista talle rõõmu
  • Kõnele ka oma sõbrale, kuidas tal oleks kõige parem oma ema rõõmustada
  • Ole viisakas ja abipakkuv – nagu oleks ta sinu ema
  • Püüa nüüd, ja eriti emadepäeval, levitada seda kaunist mõtet
  • Austa ikka oma ema ja kõiki emasid, nagu oleks alati emadepäev, ja hoolitse, et ka teised seda teeksid – siis saab emadepäev õnnistuseks rahvale

Maailmas pole suuremat armastust, kui seda on emaarmastus. Ema olla ei ole alati kerge, kuid see vaev tasub end kuhjaga ära, sest lapses peitub suur jõud. Hinda ja armasta oma ema ning näita seda talle ka välja – see teeb ta väga õnnelikuks.

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 (Omniva pakiautomaadid) ja Eesti Posti pakiteenused kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!