Kingiideed emadepäevaks

Mida kinkida oma kallile emale ja vanaemale

Emadepäev on aasta üks imelisemaid päevi. Sellel päeval õnnitleme ja peame meeles oma kõige kallimaid inimesi- oma armast ema ja vanaema. Tegemist on vaieldamatult ühe emotsionaalseima päevaga aastas, sest mõeldes emale ja vanaemale, täidab meie südameid härdus-ja hellusetunne. Emadepäeva lähenedes hakkab meil üha enam mõttes mõlkuma küsimus, et mida kinkida emale ja vanaemale sellel kaunil päeval. Mis on see miski, millega me suudame oma armsale emale ja vanaemale anda edasi need soojad emotsioonid, mida me tunneme nende vastu. Iga ema on oma lapse jaoks ilmselt kõige tähtsam naine maailmas. Tahaks ju, et ka kingitus talle oleks eriline ning päev meeldejääv! Paljudele inimestele osutub kingituse leidmine oma emale ja vanaemale üsna suureks väljakutseks, kuigi võiks eeldada, et nemad on just need, kellele on kõige kergem leida kingitust. Põhjus peitub selles, et meie vanemad ja vanavanemad on vanuses,  kus neil on kõik vajalik juba olemas. Seega millegi vajaliku eseme kinkimine osutub väga keeruliseks, kui ema või vanaema ei ole spetsiaalselt seda palunud. Ema ja vanaema peale mõeldes on meil alati kõrgendatud tunded mängus, sest tegemist on meie elus kõige lähedasemate ja kallimate inimestega. See sama emotsioon, mida me oma kalli ema ja vanaema vastu tunneme, ongi tegelikult parim, mida neile kinkida. Emade ja vanaemade kõige suurem uhkus elus on nende lapsed ja lapselapsed, need ilusad emotsioonid ongi parim kingitus emale ja vanaemale, sest tuletavad neile iga päev meelde kui tublid nad on olnud ning millised imelised inimesed on nende lastest sirgunud! Soe ja hea tunne, mis tekib kingitusega kaasa antud erilisest soovist või armsa foto vaatamisest, toob kingisaajale alati meelde kinkija ning tema poolt edasi antud südamlikud emotsioonid. Ja need armsad emotsioonid jäävad neile südamesse igaveseks. Emad ja vanaemad on need, kes peavad kalliks armsaid ja erilisi kingitusi, mis öökapil neile igal hommikul esimesena ja õhtul viimasena kalleid lähedasi meelde tuletavad.

Kingitus ja kingitused vanavanematepäevaksKaunid kaardid, eriti ise valmistatud kaardid  ja lilled on kindlasti emadepäeva lahutamatuks osaks. Aga milline võiks olla kingitus nende juures? Emad tegelikult ei oota hinnalisi kingitusi, vaid nende jaoks on kingitusega edasi antav siiras ja armas emotsioon kõige olulisem! Soojad ja armsad tunded on võimalik realiseerida väga mitmel viisil-perepildid ja pulmafotod erilistes raamides on kindlasti esmajärjekorras väga headeks valikuteks, kõigile meeldivad armsad pildid oma kallitest lähedastest. NetiKingi tootevalikust leiate kaunid fotokivid, mis on ideaalseks alternatiiviks tavalisele fotoraamile. Fotokivi oma erilise välimusega eristub kõigist teistest tavapärastest fotoraamidest ning oma loodusläheduse tõttu sobib igasse interjööri.  Emadepäeva ühed populaarseimad kingitused lisaks fotodega tassidele on ilusate sõnumiteda kruusid.  Igal hommikul kui ema või vanaema joob kohvi või teed, saab ta meenutada oma kalleid lähedasi, vaadates pilti ja kauneid soove kruusil- milline võrratult soe ja hea algus igaks päevaks. Südamekujulise värvi muutva fototassiga saate pildi ja sõnu teha veelgi erilisemaks ning üllatus on emale kindlasti suur, kui kohvi või teed juues avastab tassil nähtavale ilmuva pildi ja/või teksti.

Ei maksa ka alahinnata praktiliste kingituste olulisust, näiteks tikandiga soe fliis või pehme hommikumantel kauni tikitud teksti ja/või motiiviga, on emale ja vanaemale väga vajalikud kingitused, mis leiavad kasutus igapäevaselt. Tikanditega saab kingitusele anda personaalsuse ja erilisuse, võite kindel olla, et teist sellist ei leidu. Emad on peredes tavaliselt need, kes põhiliselt poes käivad. Meie tootevalikus on mitmed erinevad poekotid, mille saate teha personaalseks pildi või tekstiga, lisaks looduse hoidmisele korduvkasutatava poekotiga, on emal igaks päevaks vajalik omanäoline poekott olemas. Ja loomulikult ei maksa mainimata jätta meie vahvaid T-särke mille kujundamiseks on nii palju erinevaid võimalusi vastavalt iga ema ja vanaema maitsele, särgid kuluvad alati ära ning miks mitte kinkidagi emale üks humoorika teksti või pildiga särk, mõnus muhe emotsioon on sellega alati kindlustatud kui ema või vanaema särki kannab. Aga kui teie ema või vanaema on suur saunasõber, piiluge kindlasti meie saunalinade ja eriti saunaseelikute kategooriasse. Saunaseelikud on ühtviisi populaarsed tooted igas vanuses naistele kuna nad on väga mugavad ning neid on mõnus kasutada, sest lahendavad pidevalt alla langeva rätiku probleemi. Teistest eristuva kauni  kingitusega, mis liigutab ema ja vanaema südant, võite te kindel olla, et olete teinud kõige õigema valiku.

Maailmas pole suuremat armastust, kui seda on emaarmastus. Ema olla ei ole alati kerge, kuid see vaev tasub end kuhjaga ära, sest lapses peitub suur jõud. Hinda ja armasta oma ema ning näita seda talle ka välja – see teeb ta väga õnnelikuks.

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad.

NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 (Omniva pakiautomaadid) ja Eesti Posti pakiteenused kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!