Head nipid õnnestunud kingivalikuks!

Mida pidada silmas kingitust valides

Kingitust valides  tuleks kindlasti alustada sellest, et mõeldakse kingi saaja peale ja esmajoones sellele,  mis on kingisaaja huvid  ning mida talle meeldib teha. Nendest ideedest on võimalik juba väga laias valikus kingiideid leida. Kas on kingisaajal mõni  hobi või kirglik armastus millegi põneva ja huvitava vastu- need mõtted aitavad veelgi kitsendada valikuvõimalusi. Näiteks, kui on teada, et kingisaaja on suur kokkaja, kitseneb valikute ring märgatavalt ning nimelise tikandiga põll või mõni köögitarvik võivad siinkohal ollagi ideaalsed kingitused.  Ei maksa vähem oluliseks pidada kingiideedena  argisemate tegevustega kaasnevaid mõtteid nagu näiteks suurele kohvisõbrale ja iganädalasele saunasõbrale võib valida kingituseks midagi nende lemmiktegevusega seonduvat- saunatontu või näiteks kohvikruus. Kõige erilisemaks teebki kingituse teadmine, et kingi tegija on kingituse  saaja peale südamest mõelnud.  Isikliku lähenemisega kingisaajale võib alati kindel olla, et tehtud on parim valik, sest selline kingitus tuleb südamest.

Hind on kingituse valikul üks äärmiselt oluline lisategur. Siinkohal ei ole ühtegi õiget või vale hinnapiiri, igaüks teeb valiku vastavalt oma võimalustele. Hinnalised kingitused võivad olla küll erilised ning väga meeldida kingisaajale aga alati ei pruugi need endaga kaasas kanda meeldejäävat emotsiooni, niiviisi jääb üks väga oluline lisategur kingitusest saamata. Seega, võrratu spa puhkus on kahtlemata midagi, mis meeldib kõigile. See on mõnus võimalus lõõgastuda ja puhata argipäevast, kuid seda  siiski ainult hetkeks, sest peagi ollakse tagasi argirutiinis ning kogu rõõm kingitusest ongi hääbunud. Kingitus, ka kõige soodsamast hinnaklassist,  on võimalik eriliseks teha emotsionaalse väärtusega, see ongi see miski, mis teeb iga kingituse hindamatuks! Soe ja hea tunne, mis tekib kingitusega kaasa antud erilisest soovist või armsa foto vaatamisest, toob kingisaajale alati meelde kinkija ning tema poolt edasi antud südamlikud emotsioonid. Ja need armsad emotsioonid jäävad meile südamesse igaveseks.

Ajast kipub meil kõigil pidevalt puudu jääma. Ja kindel on see, et ajanappus kimbutab meist igaühte kingituse valimisel.  Ei maksa kunagi jätta kingituse valimist viimasele hetkele, sest niiviisi ei jää meil piisavalt aega, et keskenduda kõige olulisemale-mida me soovime, et kingitus tähendaks kingisaajale. Huupi valitud esimene ettejuhtuv ese ei jää ühelegi kingisaajale märkamata ning tekitab rõõmutunde asemel hoopis suure nõrdimuse, sest kingisaajat ei ole eriliseks peetud ning mõeldud tema peale. Ja kiired valikud on tegelikult alati kõige keerulisemad valikuid, kui ei soovita teha “külma” kingitust, mis iseenesest ei anna kingisaajale midagi ning tegemist on lihtsalt millegagi, mis antakse tähtpäevalisele näpuvahele ilma ühegi emotsioonita. Kindlasti tuleb meil elus  ette selliseid tähtpäevi, kus on vahel vajalik viimasel minutil midagi kiirelt valida poeletilt ja selle tarbeks on hea soovitus teha kiire ajurünnak, panna silmad kinni ning mõelda kingisaaja peale ning esimene mõte mis tekib, ongi alati see õige, mis tasub realiseerida. Niiviisi on väga hea valida kingitust kolleegile, lapse lasteaiakaaslasele või isegi kaugele sugulasele, kellega tihti ei kohtu ning kelle soovidest ja ootustest pole mingisugust ettekujutust.

Vahel juhtub siiski, et kingitus ikkagi ei vasta ootusete, kuid ei maksa sellisel juhul pead norgu lasta, sest kingisaajale jääb igal juhul alles see eriline tunne, et sooviti siiski kogu hingest parimat ning tema soovide peale on hoolega mõeldud ning vaeva nähtud.
Kõige olulisemad mälestused tulevad otse südamest! Aeg kaob ja mälestused hääbuvad, kuid emotsionaalse väärtusega kingitus jääb südamesse igavekseks!

 

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad.

NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 (Omniva pakiautomaadid) ja Eesti Posti pakiteenused kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!