Suured 100×180 saunalinad on taas saadaval

Suured saunalinad on taas NetiKink valikus olemas

Meie e-poes on ühed üsna populaarsed tooted 100×180 suuruses tikandiga saunalinad. Kahjuks aga meie senine tarnija neid enam maale ei toonud. Nii asusime juba eelmise aasta keskpaigast otsima uut tarnijat. Kogu see aeg, kahjuks olemasolevate saunalinade laoseis vähenes ja vähenes ja praeguseks on jäänud Continental saunalinasid ainult ühte värvi veel.

Paljud kliendid küsisid, et kas ja millal neid juurde tuleb, sest suurele meesterahvale on väikest saunalina natukene nadi kinkida. Just selline oli ühe kliendi kommentaar, kui pakkusime talle 135×70 rätikut asemele. Seega saime oma väikse meeskonnaga aru, et asenduse leidmine on väga oluline.

Kuid õnneks õnnestus meil nüüd leida uus tarnija samas suuruses saunalinadele. Värvivalik on küll natukene väiksem, kui varem, kuid suurus on sama ja nii saame nüüd taas oma kliente rõõmustada suurte saunalinadega. Hind jäi praktiliselt samaks, mis varem ja nagu ikka – saate saunalinad tellida oma tikandi ja ka motiiviga. Muutes kingituse veelgi personaalsemaks. Otselink uutele saunalinadele on SIIN.

Kingituseks saunalina

Saunalinasid tikandiga on tellitud nii lihtsalt sünnipäeva kingituseks, kui ka mõne suurema saunapeo tarvis. Ka mitmed firmad on meie teenuse praeguseks avastanud ja tellivad oma töötajatele või partneritele regulaarselt personaalseid kingitusi. Sest personaalne – just töötajale või partnerile pühendatud kingitus on hoopis teise väärtusega, kui tavapärane logoga meene.

Nagu ikka – teie valite kingituse ja meie teeme selle valmis. Nii lihtne see ongi.

Kingitused internetist – NetiKink