Sõbrapäevaks kingitused NetiKink e-poest

Sõbrapäevaks kingitused

Hea kingitus sõbrapäevaks NetiKink e-poestSõbrapäev oh sõbrapäev, millal sina tuled?
Mul on valmis juba kaunid kingitused.
Ah et kust ma need sain? Eks ikka Netikingi e-poest. See on selline vahva koht, kust saab täiesti ainulaadseid ja omamoodi kingitusi, mida kuskilt mujalt ei saa.
Seal on hästi palju kaupa – alates pisikesest võtmehoidjast ja lõpetades suurte ja kohevate saunalinadega. Ning iga toote saad ise oma soovide järgi lõplikult valmis disainida. Näiteks lisad kingitusele saaja nime või mõne mõtlemapaneva mõttetera või siis humoorika aforismi või hoopis mingi laheda pildi. Tule uudistama ja avastama www.netikink.eu

 

Kingitused NetiKink e-poest

NetiKink e-pood on keskendunud just väikestes kogustes personaliseeritud kingituste valmistamisele. Meie tootevalikus on palju erinevaid fotokruuse aga ka suurel hulgal teisi huvitavaid meeneid. Mitmed firmad on juba avastanud meie e-poe, kus neil on võimalik soodsalt ja vajadusel ka ainult ühe kaupa oma logodega tooteid tellida. Näiteks on mõni ettevõtte läinud seda teed, et igale töökaaslasele kingitakse sünnipäevaks ettevõtte logoga ja töötaja nimega fotomeene. Nii saab kingituses ühendada personaalsuse ja praktilisuse. Ettevõtte logo võib asendada ka hoopis mõne huvitava ja meeldejääva ühisürituse pildiga või väiksema ettevõtte puhul ka kollektiivi pildiga. Taoline kingitus jääb kingisaajale pikaks ajaks meelde ja kui antud töökohalt lahkutakse, meenutab saadud kink endiseid töökaaslaseid ka aastate pärast.
Lisaks sünnipäevadele saab meie e-poest tellida vahvaid fotomeeneid töötajatele ka erinevateks ettevõtte ühisüritusteks. Auhinnaks parimale suustajale näiteks ettevõtte logoga ja aastaarvuga põll ja parimale matkasellile oma termos.

Sina valid kingituse ja meie teeme selle valmis – nii lihtne see ongi!