Kingitus vanaisale

Kingitus vanaisale

Kingitus vanaisale netikink.eu e-poestMis oleks see kingitus, millega sa vanaisa tema sünnipäeval üllatada võiks?
Kui peas valitseb segadus ja otsustusvõime tundub olevat sind maha jätnud, siis tea, et Netikingist sünnipäevakinki valides ei saa sa eksida.
Vanaisale kingituse tegemine ei pea olema keeruline ja tülikas. Kui astud sisse Eesti suurimasse netikingikaubamajja, siis veendud ise, et meie suure kaubavaliku seast vanaisale rõõmu tegeva üllatuse leidmine on lihtsamast lihtsam. Vali välja sobiv toode, anna meile teada, millist pilti, teksti, motiivi sa tootele lisada soovid ja peagi on kingitus sulle lähimas pakiautomaadis!

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud, hommikumantlid tikandiga ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid sõbrapäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks. Kõikide meie toodetega saate tutvuda T-R kella 11-17 ja L kella 10-14 meie Keila esinduses. Seal saate tutvuda ka kogu Tee- ja kohvipoe tootevalikuga.

Sina valid kingituse ja meie teeme selle valmis – nii lihtne see ongi!