ISADEPÄEV, see on päev kallite isade auks!

ISADEPÄEV, see on päev kallite isade auks!

Isadepäevaks kingitused NetiKink e-poestEestis tähistatakse novembri teisel pühapäeval isadepäeva. Sel aastal on see 13.novembril. Alguse sai see päev Ameerikast ja tasapisi jõudis ka Euroopasse.

Isadepäev on armas pühapäevane päev, mil tähelepanu on suunatud isadele ja vanaisadele. Väärtustatakse nende rolli peredes ja laste kasvatamisel.

Kuidas neid isasid siis sel tähtsal päeval meeles pidada? Kuna isedepäeva mõte on ka isade ja lastevahelisi suhteid hoida, siis oleks kena sel päeval midagi koos teha.

Hea võimalus näidata isale/vanaisale tänutunnet, on teha neile mõni meeldejääv kingitus või üllatus.

Kingitus ei pea olema midagi suurt ja uhket, kindlasti tunneb isa end tähtsa ja meelespeetuna ka väikse kuid spetsiaalselt temale tehtud kingitusega. Eriti vahva oleks, kui see kingitus meenutaks ka hiljem kingisaajale armsaid lapsi ja lapselapsi.

Millised oleksid need kingitused, mis oleks ühteaegu meeldejäävad, originaalsed ja meenutaks kingituse tegijaid ka aastate möödudes?

Netikink e-poel on teile just selleks tarbeks mõned head pakkumised, mille leiate meie Isadepäevaks kategooriast.

Isadepäeva kingitused NetiKink e-poest

NetiKInk - kingitused internetist - uus kontori hooneNetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane.

Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike kingituse ideid sõbrapäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Kõikide meie toodetega saate tutvuda T-R kella 11-17 ja L kella 10-14 meie Keila esinduses. Seal saate tutvuda ka kogu Tee- ja kohvipoe tootevalikuga.