Kingitused Keilast

Kingitused Keilast

Kingituseks huvitav ja ainulaadne fotokruus NetiKink kingituste e-poestKeilas on üks tore koht, mis tegeleb igapäevaselt inimestele rõõmu valmistamisega. See on NetiKingi salong.
Selle vahva ettevõtmise taga on üks Keila perefirma, kes alustas oma tegevusega juba 2009 aastal. Esialgu toimetasid nad oma kodukontoris, aga kuna tellimused kasvasid jõudsalt, oli vajadus kolida avaramale pinnale. Nüüd leiab nad üles Keilas, Paldiski mnt 19 asuvast valge maja esimeselt korruselt.

Millega NetiKingis tegeletakse?

NetiKingi salong on internetipõhine kingitustepood ehk üks suurimaid kliendi soovide järgi tooteid valmistav e-pood Eestis.
Nende toodete seas on laias valikus kaupu fototassidest t-särkideni, tooteid on igale vanusele ja igale maitsele. Kokku on e-poes üle 300 tooteartikli.
Eriti toimekas aeg NetiKingi kollektiivile on erinevad pühad ja tähtpäevad, samas leiab poe valikust kingitusi ka sünnipäevadeks, tänutäheks äripartnerile, koolilõpetajale, suvepäevade puhuks jne.

Miks peaks kingituse tellima NetiKingist?

NetiKink kingituste e-pood KeilasAga seepärast, et see on koht, kus tehakse hingega kingitusi. Salongi kodulehel on olemas toodete baasnäidised, sina valid sobiva toote välja ja annad teada, millise kujunduse sa sellele peale soovid lasta teha. Olgu see siis lapse pildiga t-särk, naljaka tekstiga külmkapimagnet, oma ettevõtte logoga tass või midagi muud. Netikingist tasub kingitus tellida seepärast, et need on originaalsed, omanäolised ja teevad kingisaaja südame soojaks. Peale selle on NetiKingi personal äärmiselt sõbralik ja teenindus on väga kiire.

Lähemalt saad NetiKingi rikkaliku tootevalikuga tutvuda e-poe, aadressil www.netikink.eu

Kõik huvilised on oodatud aga ka reaalselt Keila kauplusesse kohale tulema, sest seal on võimalik tutvuda näidistega. Poodi kohapeale on oodatud ka need, kel on soov kingile oma foto peale lasta teha. Olgu pilt siis paberkandjal või digitaalsel kujul – tule kohale ja koos on lihtsam otsustada, kuhu ja kuidas kaunis pilt paigutada.
Üllata lähedasi kingitusega, mis on ainulaadne ja südamega tehtud!

Kingitused internetist – NetiKink