NetiKink soovib kõigile häid pühi – lisaks infot järgmiseks aastaks

NetiKink meeskond soovib häid pühi ja rahuliku uut aastat

NetiKink meeskond soovib kõigile häid pühi. Viimased nädalad on olnud üsna töörohked ja oleme olnud tublid abilised jõuluvanale. Nüüd on jõulutellimuste suurem hooaeg möödas ja hakkame valmistuma järgmiseks aastaks.

NetiKink e-poe uue aasta plaanid

Esimene uudis järgmises aastas ei ole kõige meeldivam, nimelt on Eesti Post juba mõned kuud tagasi andnud teada, et nad tõstavad oma hinda. Nüüd on ka meie läbirääkimised lõppenud ja uued hinnad kokku lepitud. Post24-ga jääb S kappide hind samaks, mis ta hetkel on olnud, kuid kahjuks tõusevad M kapi hinnad. Lisaks tõusevad ka teiste Eesti Posti teenuste hinnad.

Samas on meil suur plaan jaanuaris teha oma poe tarkvara järgmine uuendus, mis annaks Teile mitmeid uusi võimalusi. Näiteks transpordi hinda hakatakse arvestama erinevate kullerite vahel ja ostukorvis näidatakse Teile kõige soodsama kulleri valikut. Ka on plaanis uuesti sisse lülitada külalisena ostu vormistamine ja lihtsustada oluliselt ostu vormistamise protsessi. Samuti on plaanis ära kaotada standardpakk sellisel kujul, nagu ta hetkel meie poes on ja asendada see Postkontori mooduliga, kus klient saab ise valida, millises postkontoris ta oma paki kätte soovib saada. Lisaks on plaanis veel mitmeid teisi uuendusi ja plaane, kuid nendest juba siis lähemalt, kui nad on töösse pandud. Kuid jaanuar peaks tooma mitmeid üllatusi ja uuendusi, seega jälgige meie uudiseid.

NetiKink kingituste e-pood

Retro disainiga fotokruusid on huvitavad ja meeldejäävad kingitused NetiKink e-poestNetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures.

Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad.

NetiKink poe poolt pakutavad tooted sobivad kingituseks nii isadepäevaks, emadepäevaks, sõbrapäevaks, sünnipäevaks, jõuludeks kui ka paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Kuid võite ka lihtsalt ise oma kodu kaunistada oma meelejärgi valmistatud toodetega.

Lisaks tavapärastele kingitustele on NetiKink kaudu võimalik Teil tellida ka soodsalt reklaamkingitusi väikefirmadele. Oleme keskendunud just väikestele kogustele ja nii on võimalik ka väikestel firmadel piiratud vahenditega oma partneritele head muljet jätta.

NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 ja Eesti Posti pakiteenused koos ELS kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink kontorisse oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.
Kingitused internetist – NetiKink