Lisandus uut kaupa ja samuti täienesid laoseisud

Uued kingiideed NetiKink e-poest

Retro disainiga fotokruusid on huvitavad ja meeldejäävad kingitused NetiKink e-poestNetiKink kingituste ja fotomeenete e-poodi on taas lisandunud mõned uued tooted. Näiteks on nüüd lisandunud kolme eri värvi retro stiilis fotokruuse. Retro fotokruusid on seest värvilised ja neid saab mugavalt üksteise sisse panna. Nii on väga mugav teha näiteks jõuludeks mitmele inimesele sarnased kingitused. Ka lisandus meie poodi roosa sangaga ja roosat värvi sisuga fotokruuse, neid on mitmel korral küsitud just tüdrukutele erinevate kingituste tegemiseks. Võttes arvesse ka klientidelt saadud tagasisidet ja hõbedaste termoskruuside populaarsust, siis nüüd on meie tootevalikus ka spetsiaalsed hõbedased termoskruusid, millel trükitaval alal on spetsiaalne valge aken. Nii on võimalik saada väga kvaliteetne trükk valgele pinnale, kuid samas on tegu siiski hõbedase termoskruusiga. Kõik meie uued tooted on ikka leitavad UUTE TOODETE LEHELT.

Ka on nüüd NetiKink poes taas saadaval suured musta sangaga fotokruusid. Need osutusid väga populaarseks isadepäeval ja said siis ka kahjuks otsa. Ka mõned teised tooted, mis vahepeal otsa said on nüüd taas saadaval. Erinevad saunalinad, millele Teie pilte saab peale trükkida, peaksid uuesti lattu jõudma järgmise nädala alguses. Praegusel hetkel liiguvad nad juba veoautos Eesti poole.

NetiKink kingituste e-pood

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt, kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures.

Kingituseks huvitav ja ainulaadne fotokruus NetiKink kingituste e-poestPraktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad.

NetiKink poe poolt pakutavad tooted sobivad kingituseks nii isadepäevaks, emadepäevaks, sõbrapäevaks, sünnipäevaks, jõuludeks kui ka paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Kuid võite ka lihtsalt ise oma kodu kaunistada oma meelejärgi valmistatud toodetega.

Lisaks tavapärastele kingitustele on NetiKink kaudu võimalik Teil tellida ka soodsalt reklaamkingitusi väikefirmadele. Oleme keskendunud just väikestele kogustele ja nii on võimalik ka väikestel firmadel piiratud vahenditega oma partneritele head muljet jätta.

NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 ja Eesti Posti pakiteenused koos ELS kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink kontorisse oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Kingitused internetist – NetiKink