Uued saunaseelikud tulevad varsti meie poodi müüki

Saunaseelikud NetiKInk kingituste e-poestLähimatel päevadel lisame NetiKink kingituste e-poodi uued tikitavad saunaseelikud. Tegu on analoogsest materjalist rätikutega nagu juba olemasolevad Continental rätikud. Uusi saunaseelikuid on kahes erinevas suuruses ja kuues erinevas värvitoonis. Täna jõudsid kõik meie lattu ja nüüd tuleb nad ainult poodi veel lisada.

Meie endi testimisel olnud saunaseelikud on olnud väga vastupidavad ja takjakinnitus on ilusti vastu pidanud. Tegu on universaalse tootega, mida hea näiteks ujulasse tavalise rätiku asemel kaasa võtta. Kui takjakinnitus lahti võtta, siis saab antud toodet tavalise rätikuna kasutada.

Erinevad saunalinad ja käterätikud leiate meie poe vastavas kategooriast. Kui Teil on huvi saunaseelikute vastu, siis jälgige kindlasti meie uute toodete rubriiki: Uued tooted NetiKink e-poest

Fotomeened ja fotokruusid NetiKink e-poest

Fotomeened on väga praktilised ja head kingitused paljudeks erinevateks tähtpäevadeks. NetiKink lehel on olemas spetsiaalne ülevaate, miks on fotomeened paremad kingitused paljudeks tähtpäevadeks, kui näiteks kook ja lilled. Selle ülevaate leiate siit lingilt.

Meie fotokruusid leiate fotokruuside kategooriast, kuid meil on veel palju teisi fotomeeneid poes saadaval.

NetiKink kingituste e-pood

NetiKink e-pood on ühe suurima valikuga fotomeenete ja kingituste pakkumisega tegelev e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid, tikanditega saunalinad ja käterätikud ja palju teisi huvitavaid ideid. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise.

Need tooted sobivad kingituseks nii sünnipäevaks, isadepäevaks, emadepäevaks, jõuludeks kui ka paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Ja otse loomulikult ka vanavanemate päevaks.

NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kuid pood on täielikult interneti põhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 ja Eesti Posti pakiteenused koos ELS kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transpordi tasusid.

Kingitused internetist – NetiKink