Probleemid SEB pangalingiga

Probleem SEB pangalingiga NetiKink kingituste poes

Kingitused NetiKink poestAvastasime täna, et mingil põhjusel ei tööta korralikult alates pühapäevast SEB pangalink. Nimelt saab ilusti küll ostu sooritada ja pangas maksta, kuid kahjuks ei jõua pangast meile hetkel kohe tagasi info, et tellimus on tasutud. Saatsime päringu juba SEB-sse, et kindlaks teha, milles viga on. Teiste pankadega probleeme pole seni olnud. Kui teostate ostu NetiKink e-poes, siis peab Teile tagasi tulema peale makse laekumist ka kinnitus e-mail selle kohta, et makse on edukalt laekunud. Pangalingiga tasudes toimib see kõik automaatselt ja kohe peale pangalingiga tasumist peab Teile tulema ka vastav kinnitus makse laekumise kohta. Meie näeme seda omakorda poe administraatori osas ja saame hakata tellimust ette valmistama. Praegusel juhul on paaril viimasel SEB maksel antud protsess võtnud aga kauem aega, kuna oleme ise pangast makseid kontrollides alles makse tasutuks märkinud. Loodetavasti saame juba peatselt veale jälile.

Kingitused internetist – NetiKink

NetiKink e-pood on ühe suurima valikuga fotomeenete ja kingituste pakkumisega tegelev e-pood Eestis. Füüsiline kontor asub meil Keilas, kuid pood on täielikult interneti põhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 ja Eesti Posti pakiteenused koos ELS kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse oma tellimusele järgi tulla.

Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid, tikanditega saunalinad ja käterätikud ja palju teisi huvitavaid ideid. Need tooted sobivad kingituseks nii sünnipäevaks, isadepäevaks, emadepäevaks, jõuludeks kui ka paljudeks teisteks tähtpäevadeks.

Ja nüüd suvel saate veel paljude toodetega kaasa kingituse!
Fotomeened on alati head ja meeldejäävad kingitused – miks? Lugege selle kohta siit.
Teie NetiKink meeskond
Nüüd veelgi rohkem põhjuseid liituda meie Facebooki lehega! Sest liitunud saavad boonust ;)

http://netikink.eu/